Payroll in America door HSU.nl

Wil jij als ondernemer in America overstappen op payroll? En de vele administratieve handelingen dat het hebben van personeel met zich meebrengt reduceren tot slechts één factuur? Dan kan payrollbureau HSU.nl je helpen! Wij nemen het juridisch werkgeverschap van je over en doen de loon-, arbo- en personeelsadministratie voor je. Zo kun jij je op je corebusiness richten. Neem voor meer informatie over payroll in America contact met ons op.

Meer tijd over en minder zorgen

Het in dienst hebben van personeel brengt heel wat administratie en kopzorgen met zich mee. Op die manier kom je aan het ondernemen zelf nauwelijks meer toe. Door met je bedrijf in America over te stappen op payroll komt je personeel bij ons op de loonlijst te staan. Zo ben je in één klap van die bergen administratie en kopzorgen verlost en heb je weer volop de tijd om je klantenbestand uit te breiden of de werk-privébalans te herstellen.

Payroll heeft eigenlijk alleen maar voordelen, want in de praktijk verandert er eigenlijk niets binnen je bedrijf. Jij blijft gewoon de baas en bepaalt zelf wie je aanneemt en tegen welke voorwaarden. Ook zien wat een werknemer je precies kost blijft altijd inzichtelijk via ons overzichtelijke datasysteem. Dit is altijd up-to-date en in te zien wanneer je dit wilt. Zo behoud je de volledige controle, maar heb je wel meer tijd over en minder zorgen.

Waarom overstappen op payroll in America?

Payroll is zeer aantrekkelijk voor ondernemers in America die de administratielast willen terugdringen, maar biedt je nog veel meer voordelen. Wat dacht je van:

  • Gratis advies van experts bij personeelsgerelateerde vraagstukken
  • Arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken kun je voortaan aan ons overlaten
  • Wij betalen je werknemers door bij ziekte
  • Je hoeft je niet verplicht aan te sluiten bij een arbodienst
  • Je administratie is altijd op orde

Is payrolling betaalbaar voor mijn bedrijf in America?

Zoals je ziet, zal overstappen op payroll van HSU.nl je bedrijf veel voordelen opleveren. Maar wat betaal je voor al die voordelen? Helemaal niet veel! Als payrollbedrijf berekenen we namelijk maar een klein percentage winst over de kosten die je die je normaal aan de verlonings- en personeelskosten van je bedrijf kwijt zou zijn. Dat valt dus reuze mee als je kijkt naar alle voordelen die payrolling je bedrijf oplevert!

Contact opnemen met payrollbureau HSU.nl

Wil jij met je bedrijf in America overstappen op payroll? Meer weten over de voordelen? Of weten wat de exacte kosten zijn? Neem dan gerust contact op en bel ons op 088-5363300 of stuur een e-mail naar info@hsu.nl.