Schakel HSU.nl in

Interesse in salarisadministratie in Burgum? Laat je dan informeren over de dienstverlening van HSU.nl. Met onze ruime ervaring en dienstverlening, wordt jij volledig ontzorgt over personeelszaken en financiële administratie, zodat je je weer kunt richten op de kerntaken van je bedrijf. Wil je jouw salarisadministratie, arbo- en personeelsadministratie van Burgum overdragen aan een bewezen professional? Maak dan een afspraak met onze specialisten en ontdek wat er mogelijk is. Wij nemen je graag mee in de wereld van payroll in Burgum.

Vergemakkelijk je bedrijfsvoering in Burgum

Wanneer je besluit om met payrolling aan de slag te gaan, draag je je personeelszaken over aan ons payrollbureau: de juridische werkgever van uw personeelsbestand. Dit betekent dat je al je verplichtingen en verantwoordelijkheden op het gebied van salarisadministratie, arbo en personeelsadministratie aan ons uitbesteedt. Voor je dagelijkse bezigheden betekent dit dat je meer tijd en energie overhoudt voor je corebusiness. Voor jouw medewerkers verandert er niet veel. Ze merken het verschil pas op hun loonstrookje. Hieruit blijkt dat ze voortaan betaald worden vanuit HSU.nl. Dit gebeurt uiteraard correct en in overeenstemming met de huidige wetgeving.

Ontdek de voordelen van payroll

Wanneer je wilt payrolling in Burgum, profiteer je van verschillende voordelen, zoals:

  • Je hoeft voor 2 jaar geen zieke werknemers meer te betalen
  • Je hebt meer tijd voor je kernactiviteiten
  • Je loopt geen risico’s meer met arbeidsovereenkomsten
  • Je hoeft niet langer lid te zijn van de Arbodienst
  • Je hoeft je salarisadministratie niet langer up-to-date te houden

Naast deze voordelen kun je ook financieel veel besparen door een collectieve inkoop te regelen van bijvoorbeeld zorg-, auto- en loonverzekeringen.

Waarom kiezen voor payroll in Burgum?

We horen vaak van onze huidige klanten dat de belangrijkste reden om voor payroll te kiezen is dat het op orde brengen en houden van de salarisadministratie te veel tijd en energie kost. Bedrijven die vaak met tijdelijke of parttime medewerkers werken, geven ook aan dat ze het erg moeilijk vinden om een ​​structureel overzicht te houden over het gehele personeelsbestand. Wij brengen graag een duidelijke structuur in je volledige arbo-, personeels- en salarisadministratie. Maak dus vandaag nog een afspraak!

Meer weten? Neem contact op met HSU.nl!

Ben je benieuwd naar wat payroll in Burgum voor jouw onderneming kan betekenen? Maak een afspraak met onze specialisten. Je bereikt ons door te bellen naar 088-5363300 of stuur een mail naar info@hsu.nl. Wij wijzen je graag op wat er allemaal mogelijk is als je besluit over te stappen op payroll in Burgum!