Wat is payroll precies?

Uiteraard wilt eerst meer te weten komen over payroll. Wat is payroll precies? Bij een overstap op payroll wordt het payrollbedrijf de juridisch werkgever van uw werknemers. Het payrollbedrijf is dus op papier verantwoordelijk voor de werknemers. Dit brengt verschillende taken voor het payrollbureau met zich mee. Zo zullen de medewerkers van ons payrollbedrijf de zorg dragen voor de personeels- en loonadministratie van uw bedrijf. Daarnaast dragen zij de bijkomende arbeidsrisico’s. Als payrollbureau betalen wij dus de kosten wanneer een van uw werknemers onverhoopt in de ziektewet komt of arbeidsongeschikt raakt. U komt dus niet zomaar voor financiële verrassingen te staan in Kesteren.

Waarom overstappen op payroll in Kesteren?

Veel bedrijven hebben besloten om over te stappen op payroll. Ieder bedrijf heeft zo zijn eigen redenen om de overstap te wagen. Veel ondernemers ervaren grote voordelen van payrolling. Een van de belangrijkste voordelen is dat u als ondernemer compleet ontzorgt wordt. Als payrollbedrijf dragen wij de zorg voor de salarisadministratie, waardoor u meer tijd en energie overhoudt om u te focussen op de core business. De personeels- en loonadministratie wordt met veel zorg en uitermate nauwkeurig verzorgt door onze deskundige werknemers. Zij zorgen er ook voor dat uw werknemers in Kesteren maandelijks netjes hun loon uitbetaald krijgen.

De kenmerken van HSU Payroll Services

Heeft u in Kesteren behoefte aan onze professionele hulp bij het verzorgen van de backoffice? Neem dan contact met ons op. Wanneer u ons inschakelt, kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Wij hebben meer dan 19 jaar ervaring
  • Wij verzorgen uw administratieve verplichtingen
  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Wij betalen uw zieke werknemers wel 2 jaar door
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken

Neem contact met ons op

Schakel vandaag nog onze deskundige medewerkers in voor payroll in Kesteren. Voor meer informatie over onze dienstverlening of het maken van een afspraak neemt u contact met ons op via 088-5363300 of stuurt u een e-mail naar info@hsu.nl. Laat ons weten waar wij u mee kunnen helpen op het gebied van payroll in Kesteren.