Voor payroll in Leidschendam-Voorburg ga je naar HSU.nl

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om hun juridisch werkgeverschap over te dragen aan een payrollbedrijf. Dit betekent dat een payrollbedrijf als HSU.nl alle administratieve zaken op het gebied van personeel voor je uit handen neemt. Zo houdt jij de regie over je bedrijf, maar heb je geen last meer van de risico’s die dit met zich meebrengt. Ben je op zoek naar een payrollbedrijf voor je bedrijf in Leidschendam-Voorburg om je te helpen met deze administratie? Dan ben je bij HSU.nl aan het juiste adres! Wij kunnen je ondersteunen op het gebied van HRM, salarisadministratie, uitzendwerk, salarisadministratie en onafhankelijk zakelijk advies. Meer informatie over wat wij voor jouw bedrijf in Leidschendam-Voorburg kunnen betekenen? Aarzel niet contact met ons op te nemen!

Wat is payrolling eigenlijk?

Payrolling is eigenlijk niets anders dan afstand doen van je juridisch werkgeverschap, je arbo-, loon- en personeelsadministratie inclusief de verplichtingen en financiële risico’s die daarbij komen kijken. De specialisten van HSU.nl helpen je graag met het overnemen van deze taken door middel van payroll in Leidschendam-Voorburg. Hierdoor kun jij zaken doen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de salarisadministratie. Uiteraard blijf jij operationeel leider van je bedrijf in Leidschendam-Voorburg en kies je uiteraard zelf wie je als personeel in dienst wilt nemen.

Kies voor gemak, kies voor HSU.nl!

Ben je overtuigd, en wil je graag samenwerken met HSU.nl voor de salarisadministratie van je bedrijf? Dan volgen hier nog eens de grootste voordelen van payroll in Leidschendam-Voorburg:

  • Wij zorgen voor al je administratieve verplichtingen
  • Wij handelen je beroepsrisico’s af
  • Uw zieke medewerkers worden maximaal 2 jaar doorbetaald op HSU.nl
  • We geven je graag gratis advies over uw personeelskwesties
  • Je wordt volledig ontzorgt en kan je focussen op wat écht belangrijk is

Meer weten over salarisadministratie in Leidschendam-Voorburg? Neem dan contact met ons op.

Vragen? Stel ze gerust!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van payroll in Leidschendam-Voorburg? De specialisten van HSU.nl informeren je hier graag over. Heb je nog andere vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 088-5363300, te mailen naar info@hsu.nl of een bericht voor ons achter te laten via het contactformulier hier op de site.