Wat is payrolling?

Payrolling is het uit handen geven van het juridisch werkgeverschap van uw bedrijf. Dat houdt in dat u de verantwoordelijkheid voor de loon-, arbo- en personeelsadministratie uit handen geeft aan een payrollbedrijf, HSU.nl. Wij nemen bovendien de risico’s en verplichtingen die hierbij komen kijken over. Als voorbeeld nemen we ziekteverzuim. Normaal gesproken moet u een personeelslid dat niet kan werken in verband met ziekte een bepaalde tijd door blijven betalen. Wanneer u kiest voor payroll in Steenbergen, nemen wij die taak over. U blijft overigens de uitvoerend werkgever, dus uw medewerkers zullen er heel weinig van merken.

De service van een payrollbedrijf

Kortom, als u te veel tijd kwijt bent met de administratie van uw bedrijf, en u zo min mogelijk risico wilt lopen, kiest u voor payroll in Steenbergen. Wij nemen onder andere de salarisadministratie en backoffice uit handen. Heeft u advies nodig op het gebied van personeelszaken? Dan kunt u gratis contact opnemen met een professional die betrouwbaar advies geeft, en op de hoogte is van de laatste wetten en regels. Houdt u bezig met de aspecten van het ondernemerschap waar u echt passie voor heeft, en geef de administratie over aan een payrollbedrijf in Steenbergen.

Voordelen van payroll in Steenbergen

Dus, waarom payroll in Steenbergen de juiste keuze is? Wij zetten de voordelen voor u op een rij:

  • De administratieve werkzaamheden en verplichtingen vallen niet meer onder uw taken
  • HSU.nl neemt de arbeidsrisico’s over
  • Wij betalen zieke werknemers door, tot wel 2 jaar
  • Bij vragen op het gebied van personeelszaken kunt u gratis terecht bij een specialist
  • Wanneer u voor HSU.nl kies profiteert u van de kennis van specialisten met meer dan 20 jaar ervaring

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van payroll in Steenbergen, en een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, neemt u contact met ons op. Dat doet u door het contactformulier hier op de site in te vullen, te bellen naar 088-5363300 of een mail te sturen via info@hsu.nl. HSU.nl is uw partner voor payroll in Steenbergen.