Kies nu ook voor payroll

Overweegt u gebruik te maken van payroll in de transport? Maak een afspraak met HSU.nl. Wij realiseren graag een payrollconstructie die perfect past bij uw eigen personeelskosten in de transport. Ontdek via ons de vele voordelen van payroll in de transport.

Dit maakt payroll in de transport branche zo populair

Vrijwel nergens is flexibiliteit zo belangrijk als in de transport. Daarnaast wenst u ongetwijfeld om zeker te weten dat uw medewerkers correct en tijdig betaald worden. Wij begrijpen heel goed dat u hier zelf niet de tijd, energie of middelen voor heeft. U heeft uw eigen projecten en werkzaamheden waar u verantwoordelijk voor bent. Kies daarom voor payroll. Payrollen houdt in dat u het juridisch werkgeverschap aan ons uitbesteedt. Dit betekent dat wij daarmee ook meteen alle verplichtingen en risico’s op het gebied van uw personeels-, loon- en arbo-administratie van u overnemen. Met grote, financiële voordelen voor u als gevolg.

Voordelen als u gaat payrollen in de transport

Als u gaat payrollen, verzekert u uw transportbedrijf van mooie voordelen, zoals:

  • U hoeft uw personeelsadministratie niet meer bij te houden
  • U kunt uw personeelsbestand (geheel) flexibel in laten richten
  • U weet van al uw personeel precies wat de kostprijs per uur is
  • U geniet van financieel voordeel wat betreft de hoge ziektekosten
  • U bent veel minder kosten kwijt t.o.v. uw personeel zelf in dienst houden

Naast deze (financiële) voordelen, kunnen wij ook oplossingen bieden in het verzorgen van collectieve verzekeringen. Bied uzelf en uw werknemers een grote kostenbesparing met bijvoorbeeld een collectieve auto-, zorg- of loondoorbetalingsverzekering.

Informatie over uw partner in de transport

Wij zorgen er graag voor dat u uiterst eenvoudig kunt zien wat de huidige kostprijs van uw medewerkers per uur is. Laat ons deze berekening kosteloos voor uw transportbedrijf maken. U hoeft daarna pas te besluiten of u inderdaad wilt gaan payrollen. Is dat het geval? Dan wordt alles aangaande uw personeel, waaronder ook de vakantiedagen, ATV, prestatietoeslag, het vakantiegeld en pensioen, voortaan zeer nauwkeurig geregeld. Wij zijn graag uw betrouwbare partner. Zo zijn wij NEN-4400-1 gecertificeerd en aangesloten bij de NBBU. Bent u overtuigd? Maak direct een afspraak met onze specialisten.

Stap over op payroll in de transport

Bent u er klaar voor om te kiezen voor payroll? Maak dan een afspraak met ons. Bel naar 088-5363300 of stuur een mail naar info@HSU.nl. Door te kiezen voor payroll in de transport kunt u in uw transportbedrijf ongetwijfeld efficiënter en voordeliger te werk gaan!