Alleen de salarisadministratie uitbesteden?

24 april 2018

Ondersteuning bij de salarisadministratie

Kiest u voor payroll? Dan pakken wij graag het juridisch werkgeverschap over uw personeel van u op. Wilt u dit juridisch werkgeverschap zelf behouden, maar wenst u wel ondersteund te worden in de salarisadministratie? Schakel ons dan alleen daarvoor in. Onze specialisten dragen de juiste ervaring en actuele kennis op het gebied van loonadministratie. Hierdoor kunnen wij u volledig naar uw wensen helpen. Lees verder om te ontdekken wat onze diensten in salarisadministratie zoal omvatten.

Wijs ons aan als uw sparringpartner

Dat wij al jarenlang diensten aanbieden in payroll en salarisadministratie, betekent niet dat wij niet met onze tijd meegaan. Integendeel. Onze specialisten houden zichzelf en elkaar voortdurend op de hoge wat betreft CAO’s, bedrijfstakregelingen en wetswijzigingen op de arbeidsmarkt. Dit maakt van ons uw ideale sparringpartner op het gebied van payroll en salarisadministratie. Wij bieden bovendien meer diensten aan dan een gemiddeld bedrijf in salarisadministratie. Dit komt vanwege onze koppeling met payroll. Dus ook als u niet kiest voor een volledige payrollconstructie, kunt u wel genieten van onze ervaring met payroll. Wij kijken net een stukje verder en denken graag met u mee. Een laatste teken van onze moderne en complete aanpak, is dat u bij ons de mogelijkheid heeft alles digitaal aangeleverd te krijgen. Kortom, draagt u ook uw salarisadministratie met een gerust hart aan ons over?

Als u kiest voor een combinatie met payroll

Natuurlijk kunt u ons alleen de salarisadministratie laten verzorgen. Maar als u kiest voor payroll, dan hoeft u nog minder taken voor eigen rekening te nemen én u bespaart enorm veel kosten. U komt dan namelijk in aanmerking voor een mooie korting op de salarisadministratie. Hoe meer u uitbesteedt aan ons, hoe meer u zult profiteren van de volgende voordelen:

  • Tijdbesparing
  • Persoonlijk advies
  • Alles in uw huisstijl
  • Digitale verwerking
  • Correcte en tijdige betalingen

Benieuwd naar nog meer voordelen? Neem dan contact met ons op.

Wordt het alleen de salarisadministratie of gaat u voor payroll?

Wilt u weten welke voordelen payroll biedt in uw situatie? Of wilt u meer weten over onze diensten in de salarisadministratie? Maak dan een afspraak met ons door te bellen naar 088-5363300 of stuur een mail naar info@HSU.nl. Wij voorzien u graag van passende antwoorden en oplossingen in payroll of in de salarisadministratie.