Waarom payroll voor jouw bouwbedrijf?

HSU.nl is al sinds 2000 een grote speler in o.a. de payrollbranche en heeft sindsdien veel ervaring opgedaan als partner voor de bouwwereld. Als ondernemer in de bouw wil jij jouw salarisadministratie en contracten door een betrouwbare partij laten verzorgen. Als één van de eerste gecertificeerde NEN 4400-1 bedrijven is HSU.nl de ideale partner die staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit is voor jou als ondernemer in de bouw erg belangrijk. Daarnaast wil jij je vooral bezig houden met waar het echt om gaat; ondernemen. Door middel van Payroll in de bouw is dit mogelijk. Je besteedt jouw werkgeverschap uit, zodat jij jouw tijd optimaal aan projecten kunt besteden. Wij zijn daarbij jouw betrouwbare partner.

De voordelen van payroll in de bouw

Payrolling voor de bouwsector biedt verschillende voordelen.

  • Je bent verlost van jouw tijdrovende en complexe personeelsadministratie
  • Jij weet van jouw personeel in de bouw precies wat de kostprijs per uur is, waardoor je de aanneemsom beter en scherper kan berekenen
  • Je bespaart bij HSU.nl flink op jouw personeelskosten ten opzichte van jouw personeel zelf in dienst houden
  • Wij spelen handig in op de hoge ziektekosten in de bouw; dit geeft jou een voordeel op deze kosten

Kleinere marges

De marges in de bouw zijn kleiner geworden. Daarom is het belangrijk is dat jij inzicht hebt in de huidige kostprijs van jouw medewerkers per uur. Wij kunnen jou daarbij helpen. Als specialist maken we deze berekening kosteloos voor je. Daarna kun je kijken of overstappen op payroll interessant is voor jouw onderneming. 

Jouw partner voor payrolling in de bouw

HSU.nl is aangesloten bij de NBBU. Een betrouwbare brancheorganisaties die staat voor kwaliteit in de payrollbranche. Uiteraard is zijn wij daarnaast NEN-4400-1 gecertificeerd.

HSU.nl verzorgt voor jouw medewerkers in de bouw alles zoals het hoort. Vakantiedagen, vakantiegeld en ATV met daarnaast prestatietoeslag en pensioen, alles wordt door ons nauwkeurig geregeld. Voor meer informatie over payroll in de bouw, kun je gerust contact met ons opnemen.