Geen administratieve rompslomp met payroll in de beveiliging

Payroll komt steeds vaker voor in het personeelsbeheer van beveiligingsbedrijven. De vaak ingewikkelde cao, gecombineerd met verschillende loontoeslagen en vergoedingen, geeft werkgevers in de beveiliging te veel administratief gedoe. HSU.nl kent de beveiligingsbranche als geen ander en weet exact hoe uw personeelsadministratie gemakkelijk kan worden overgenomen door middel van payrolling.

Roep om flexibiliteit voor beveiligingsbedrijven

De wisselende diensten, opdrachten en de vele parttime dienstverbanden in de beveiligingsbranche vragen om een steeds flexibelere personeelspool voor beveiligingsbedrijven in Nederland. Payroll in de beveiliging draagt bij aan het zo efficiënt mogelijk omgaan met de inzetbare medewerkers. Tegelijkertijd kunnen met payroll in de beveiliging ook uw vaste medewerkers flexibel worden ondergebracht bij ons payrollbedrijf. Dit bespaart u veel tijd en administratief werk, zodat u zich kan richten op de daadwerkelijke beveiligingstaken.

Payroll in de beveiliging werkt kostenbesparend

Het zelf regelen van uw personeelszaken kan een dure, administratieve last zijn. Payroll voor de beveiliging biedt dan een goede kostenbesparing. Door de efficiënte manier van werken brengt u eenvoudig uw gehele personeelsbestand bij ons payrollbureau onder. Dit bespaart u in de meeste gevallen veel tijd en geld. Deze tijd kunt u weer goed besteden aan uw core business.
Of het nu gaat om vaste medewerkers die alle jaren bij u werken of uw oproepkrachten die u slechts incidenteel oproept, HSU.nl regelt de payroll in de beveiliging van A tot Z.

Neem contact op met HSU.nl voor payroll in de beveiliging

Bent u werkzaam in de beveiliging en bent u veel tijd kwijt aan administratieve werkzaamheden? Laat u dan eens informeren door onze payroll specialisten om te bekijken wat wij specifiek voor uw beveiligingsbedrijf kunnen betekenen. Door de vele jaren ervaring die wij als payrollbedrijf inmiddels hebben opgebouwd in de beveiligingsbranche, weten wij als geen ander welke voordelen wij voor beveiligingsbedrijven, zoals dat van u kunnen bieden. Voor payrolling in de beveiliging kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 088-53 63 300 en door te mailen naar info@hsu.nl. Wij helpen uw beveiligingsbedrijf graag verder met payroll in de beveiliging.