Backoffice voor jou als intermediair

HSU.nl is al vanaf 2000 een grote speler in de backofficedienstverlening en kent alle facetten van het Backoffice-, HRM- en uitzendvak. Daarom biedt HSU.nl het beste totaalpakket aan waar jij als intermediair direct mee aan de slag kan.

Automatisering, administratieve ondersteuning, krediet, ondersteuning bij inkoop en de verwerking en facturatie van zzp’ers, HSU heeft het in haar pakket.  Vergeet ook HSU PLus niet, de website met ons vacatureplatform. Uiteraard wordt vrijwel alles geheel online geregeld. HSU.nl werkt op dit gebied met het beste automatiseringssysteem dat hiervoor bestaat.

Ondersteuning van kwaliteit op de achtergrond

Je wil natuurlijk kunnen ondernemen zonder zorgen en dit is voor ons belangrijk. Onze samenwerking staat voorop.  Jij staat voor jouw bedrijf en je straalt kwaliteit uit. Wij staan op de achtergrond en ondersteunen deze kwaliteit door middel van het beste backoffice systeem.

HSU.nl heeft een werkwijze ontwikkeld waarin, op eenvoudige wijze, de medewerkers kan aanmelden en de gewerkte uren kan beheren. HSU.nl verzorgt de rest. In een korte cursus leggen wij uit hoe ons systeem werkt. Vervolgens kunnen we aan de slag. Zo simpel is het.

HSU.nl Backoffice voor intermediairs staat voor totale ontzorging

Het verzorgen van de backoffice voor intermediairs is vaak maatwerk. In een persoonlijk gesprek leggen wij graag uit welke mogelijkheden HSU.nl biedt. Wanneer je geïnteresseerd bent in de producten van HSU.nl of wanneer je na het lezen van deze informatie vragen hebt, kun je contact opnemen met onze “Servicedesk”. Wij komen graag bij je langs om al jouw vragen te beantwoorden.