Backoffice voor u als intermediair

HSU.nl is al vanaf 2000 een grote speler in de backofficedienstverlening en kent alle facetten van het Backoffice-, HRM- en uitzendvak. Daarom biedt HSU.nl het beste totaalpakket aan waar u als intermediair direct mee aan de slag kan.

Automatisering, administratieve ondersteuning, krediet, ondersteuning bij inkoop en de verwerking en facturatie van zzp’ers, HSU heeft het in haar pakket.  Vergeet ook HSU PLus niet, de website met ons vacatureplatform. Uiteraard wordt vrijwel alles geheel online geregeld. HSU.nl werkt op dit gebied met het beste automatiseringssysteem dat hiervoor bestaat.

Ondersteuning van kwaliteit op de achtergrond

U wilt onbezorgd ondernemen en dit is voor ons belangrijk. Onze samenwerking staat voorop.  U staat voor uw bedrijf en u straalt kwaliteit uit. Wij staan op de achtergrond en ondersteunen deze kwaliteit door middel van de beste backoffice systeem.

HSU.nl heeft een werkwijze ontwikkeld waarin, op eenvoudige wijze, de medewerkers kan aanmelden en de gewerkte uren kan beheren. HSU.nl verzorgt de rest. In een korte cursus leggen wij uit hoe ons systeem werkt. Vervolgens kunnen wij aan de slag. Zo simpel is het.

HSU.nl Backoffice voor intermediairs staat voor totale ontzorging

Het verzorgen van de backoffice voor intermediairs is vaak maatwerk. In een persoonlijk gesprek leggen wij graag uit welke mogelijkheden HSU.nl biedt. Wanneer u geïnteresseerd bent in de producten van HSU.nl of wanneer u na het lezen van deze informatie vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze “Servicedesk”. Wij komen graag bij u langs om al uw vragen te beantwoorden.