Payroll voor zzp

Als zelfstandige is het bijna onmogelijk om volledig op de hoogte te blijven van de sociale premies en de vele bijbehorende wetten. Bovendien ben je als ZZP’er natuurlijk liever bezig met het runnen van jouw bedrijf en niet met alle administratieve zaken eromheen. HSU.nl heeft hiervoor dé oplossing! Payroll voor zzp’ers. Vrij ondernemen, met de zekerheid van iemand in loondienst. Payroll voor zzp is voordelig: ✓ Volledig verzekerd ✓ Blijf zelfstandig ✓ Geen rompslomp

Payroll betekent in loondienst bij HSU.nl

Payroll voor ZZP’ers bij HSU.nl houdt in dat jij als ZZP’ers bij ons in ‘loondienst’ bent. Wij nemen alle bijbehorende administratieve handelingen van je over. Ook ben je verzekerd voor sociale premies en kun je de facturatie via HSU.nl laten verlopen.

Dat betekent dat jij minder tijd kwijt bent met de administratie en voortaan beschermd bent tegen risico’s als ziekte, werkloosheid en het risico van niet betalende debiteuren. Ook hoef jij je niet in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en heb je geen hinder van de wet DBA, waarin je samen met jouw opdrachtgever kan vastleggen in hoe jullie arbeidsrelatie in elkaar steekt.

De verwachting is dat de overheid steeds meer controle zal gaan uitoefenen op de werkrelatie tussen de zelfstandige en en de opdrachtgever. Samengevat zal het oordeel steeds meer gaan als volgt; Zouden de werkzaamheden van de zelfstandige gebruikelijk worden uitgevoerd door een medewerker in loondienst, dan zal in de toekomst worden geoordeeld dat ook de zelfstandige als iemand in loondienst kan worden aangemerkt. De toekomst zal moeten uitwijzen hoe deze beoordeling precies in elkaar steekt.

Vrijheid en zekerheid

Payroll voor ZZP houdt dus eigenlijk in dat je de gehele vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap behoudt, maar dat jij wel de zekerheid hebt van iemand die in loondienst is. Je profiteert dus van de voordelen die een Zelfstandige heeft, maar ook die een werknemer in loondienst heeft. Van de onzekerheid over toekomstige wetgeving zal jij gene last hebben. Wij bieden precies op maat wat jij nodig hebt als zelfstandige.

De voordelen van payroll voor zelfstandige samengevat:

  • Jij bent verzekerd voor de ziektewet, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid.
  • Je hebt geen zelfstandige verklaring of modelovereenkomst zelfstandige nodig.
  • Jij hebt geen inschrijving nodig bij de Kamer van Koophandel.
  • Je hebt geen bedrijfsadministratie.
  • En jij hebt de volledige vrijheid van het zelfstandig ondernemen zonder de daarbij behorende administratieve lasten.