Bezig zijn met zaken doen

Als zelfstandig ondernemer is het bijna onmogelijk om volledig op de hoogte te zijn van de sociale premies en de vele bijbehorende wetten. Bovendien ben je als zzp’er natuurlijk liever bezig met het runnen van jouw bedrijf en niet met alle administratieve zaken eromheen. HSU.nl heeft hiervoor dé oplossing!

In loondienst

Payrolling bij HSU.nl houdt in dat jij als zzp’er bij ons in ‘loondienst’ bent. Wij nemen alle bijbehorende administratieve handelingen van je over. Ook ben je verzekerd voor sociale premies en kun je de facturatie via HSU.nl laten verlopen.

Dat betekent dat jij minder tijd kwijt bent met de administratie en voortaan beschermd bent tegen risico’s als ziekte, werkloosheid en het risico van niet betalende debiteuren. Ook hoef jij je niet in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en heeft jouw opdrachtgever geen VAR-verklaring van je nodig.

Vrijheid en zekerheid

Payrolling voor zzp’ers houdt dus eigenlijk in dat je de gehele vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap behoudt, maar dat jij wel de zekerheid hebt van iemand die in loondienst is. Je profiteert dus van de voordelen die een zzp’er heeft, maar ook die een werknemer in loondienst heeft.

De voordelen samengevat

  • Jij bent verzekerd voor de ziektewet, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid.
  • Je hebt geen VAR-verklaring meer nodig.
  • Jij hebt geen inschrijving nodig bij de Kamer van Koophandel.
  • Je hebt geen bedrijfsadministratie.
  • En jij hebt de volledige vrijheid van het zelfstandig ondernemen zonder de daarbij behorende administratieve lasten.