HSU.nl is al vanaf 2000 een grote speler in de payrollsector. Echter vragen onze opdrachtgevers steeds meer om onze dienstverlening verder uit te breiden. HSU helpt bij het werven en selecteren van medewerkers. Vooral voor de tijdelijk medewerkers die nodig zijn tijdens piek en ziek momenten binnen uw bedrijf. Of het gaat om uitzendkrachten of de bemiddeling tussen u en zzp’ers voor een mooie opdracht. HSU kent alle facetten van het Backoffice-, hrm- en uitzendvak. Daarom biedt HSU.nl het beste hrm-totaalpakket aan waar uw hele bedrijf mee is geholpen.

Van personeel werven dat doe je niet zo maar even.

Personeel werven is een vak. HSU heeft bijna 20 jaar ervaring in het werven van personeel. Met bijvoorbeeld een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) zorgt HSU voor een belangrijke peiler in het werving en selectieproces van de juiste kandidaten. Tevens word er goed gekeken en naar de kansen en eventuele verbeterpunten van een kandidaat. Waar nodig wordt er (bij)scholing geadviseerd of zelfs aangeboden

HSU beschikt over een uniek vacatureplatform waarin de werving en selectie van uw kandidaat wordt gestart.   Vergeet ook uw website met ons vacatureplatform niet. Uiteraard wordt vrijwel alles geheel online geregeld. HSU.nl werkt op dit gebied met het beste automatiseringssysteem dat hiervoor bestaat.U wilt onbezorgd ondernemen en dit is voor ons belangrijk. Onze samenwerking staat voorop.  U staat voor uw bedrijf en u straalt kwaliteit uit. Wij staan op de achtergrond en ondersteunen deze kwaliteit door middel van de beste backoffice systeem.

HSU.nl heeft een werkwijze ontwikkeld waarin, op eenvoudige wijze, de medewerkers kan aanmelden en de gewerkte uren kan beheren. HSU.nl verzorgt de rest. In een korte cursus leggen wij uit hoe ons systeem werkt. Vervolgens kunnen wij aan de slag. Zo simpel is het.

HSU.nl Backoffice voor intermediairs staat voor totale ontzorging

Het verzorgen van de backoffice voor intermediairs is vaak maatwerk. In een persoonlijk gesprek leggen wij graag uit welke mogelijkheden HSU.nl biedt. Wanneer u geïnteresseerd bent in de producten van HSU.nl of wanneer u na het lezen van deze informatie vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze “Servicedesk”. Wij komen graag bij u langs om al uw vragen te beantwoorden.