HSU.nl is al vanaf 2000 een grote speler in de payrollsector. Echter vragen onze opdrachtgevers steeds meer om onze dienstverlening verder uit te breiden. HSU helpt bij het werven en selecteren van medewerkers. Vooral voor de tijdelijk medewerkers die nodig zijn tijdens piek en ziek momenten binnen jouw bedrijf. Of het gaat om uitzendkrachten of de bemiddeling tussen jou en zzp’ers voor een mooie opdracht. HSU kent alle facetten van het Backoffice-, hrm- en uitzendvak. Daarom biedt HSU.nl het beste hrm-totaalpakket aan waar jouw hele bedrijf mee is geholpen.

Van personeel werven dat doe je niet zo maar even.

Personeel werven is een vak. HSU heeft jarenlange ervaring in het werven van personeel. Met bijvoorbeeld een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) zorgt HSU voor een belangrijke peiler in het werving en selectieproces van de juiste kandidaten. Tevens word er goed gekeken en naar de kansen en eventuele verbeterpunten van een kandidaat. Waar nodig wordt er (bij)scholing geadviseerd of zelfs aangeboden

HSU beschikt over een uniek vacatureplatform waarin de werving en selectie van jouw kandidaat wordt gestart.   Vergeet ook jouw website met ons vacatureplatform niet. Uiteraard wordt vrijwel alles geheel online geregeld. HSU.nl werkt op dit gebied met het beste automatiseringssysteem dat hiervoor bestaat.Je wil onbezorgd ondernemen en dit is voor ons belangrijk. Onze samenwerking staat voorop.  Jij staat voor jouw bedrijf en jij straalt kwaliteit uit. Wij staan op de achtergrond en ondersteunen deze kwaliteit door middel van het beste backoffice systeem.

HSU.nl heeft een werkwijze ontwikkeld waarin, op eenvoudige wijze, de medewerker zich kan aanmelden en de gewerkte uren kan beheren. HSU.nl verzorgt de rest. In een korte cursus leggen wij uit hoe ons systeem werkt. Vervolgens kunnen wij aan de slag. Zo simpel is het.

HSU.nl Backoffice voor intermediairs staat voor totale ontzorging

Het verzorgen van de backoffice voor intermediairs is vaak maatwerk. In een persoonlijk gesprek leggen wij graag uit welke mogelijkheden HSU.nl biedt. Wanneer je geïnteresseerd bent in de producten van HSU.nl of wanneer je na het lezen van deze informatie vragen heeft, kunt je contact opnemen met onze “Servicedesk”. Wij komen graag bij je langs om al jouw vragen te beantwoorden.