Payroll bij HSU

HSU.nl biedt al sinds 2000 payroll services aan voor de horeca- en recreatiesector. Hierdoor zijn wij één van de meest ervaren payrollorganisaties van Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatief bedrijf of horeca onderneming? Wij helpen je graag verder.

Tijd hebben voor het ondernemerschap

Jij wil als ondernemer in de horeca- en recreatiesector flexibiliteit in het werkgeverschap en de tijd hebben om te ondernemen. Met een horeca payroll besteedt je als werkgever jouw werkgeverschap uit, zodat jij jouw tijd optimaal aan jouw gasten kan besteden. Ons payrollafdeling is hiervoor dé betrouwbare partner met de juiste kennis van jouw branche, Cao en de geldende regelgeving.

Waarom kiezen voor payroll in de horeca en recreatiebranche?

De horeca- en recreatiesector is een branche die door het seizoen beïnvloed wordt. Hierdoor wil je niet altijd vast zitten aan een contract. Door middel van onze payrollconstructie voor horeca- en recreatieve bedrijven bent aanzienlijk minder tijd aan de tijdrovende rompslomp voor het bijhouden van de juiste personeelsadministratie.

Maar dat is niet de enige reden om over te stappen op horeca payroll. Wij nemen niet enkel de salarisadministratie over, maar ook het risico bij ziekte en arbeidsongeschiktheid over. Daardoor hoef jij je niet meer druk te maken over arbeidscontracten, loonbetalingen, ARBO-zaken, pensioen en verzekeringen. Omdat je als ondernemer niet meer belast bent met deze taken, heb jij veel meer tijd om te ondernemen en te genieten van uw vak.

Ervaren horeca partner

Elk jaar komen er weer veel nieuwe payrollbedrijven bij en dat maakt het soms lastig kiezen.
Belangrijk is dat je een payroll partner kiest die bij jou past.

De reden dat HSU.nl de beste partner is voor jou:

  • We zijn sinds 2000 actief en hebben dus jarenlange ervaring in de branche;
  • Wij zijn bekend met de uitdagingen en vragen van horeca-ondernemers;
  • We zijn op de hoogte van belangrijke wijzigingen zoals de nieuwe Wet Werk en Zekerheid;
  • We hanteren eerlijke, transparante tarieven.

Wil je meer weten over payroll voor jouw horecabedrijf of wil je vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over payroll in de horeca.