Payroll services voor kappers

U wilt zich als kapper focussen op het kapperswerk en niet bezig zijn met administratieve rompslomp. Dit is mogelijk met payroll. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Wij helpen u graag verder.

Bezig zijn met het kappersvak

De kappersbranche vraagt om creativiteit en service with a smile. U bent als kapper toch ook het liefst vakgericht bezig, door bijvoorbeeld op de hoogte te blijven van de nieuwste hairstyling trends? Echter komt er een grote verantwoordelijkheid om de hoek kijken wanneer u kappers in dienst heeft. Contracten opstellen, salaris uitbetaling, doorbetaling bij ziekte en meer van dit soort zaken liggen bij de ondernemer.

Focus op de kapperszaak

Payroll biedt voor kappers dan ook een ideale uitkomst. HSU.nl neemt het juridisch werkgeverschap van u over. Dat betekent dat u uw kapperspersoneel onderbrengt bij ons payrollbedrijf. Bij payroll voor kappers verzorgen wij de (arbeids)contracten, salarisadministratie, ziekmeldingen en re-integratie voor uw medewerkers.

Operationeel blijft u, met payroll, verantwoordelijk voor uw personeel; de werving en selectie blijven volledig in eigen handen en u stuurt zelf uw medewerkers aan in hun dagelijkse werkzaamheden. Door een deel van uw taken uit te besteden, kunt u zich nog meer focussen op de kapperszaak en bent u geen tijd kwijt meer aan administratieve zaken.

Voordelen van payroll voor kappers

  • Geen tijdrovende personeelsadministratie, dat regelt onze payrollorganisatie voor u
  • Verantwoord omgaan met uw personeelsbestand, verzekerd tijdens ziekte en arbeidsongeschiktheid
  • Wij zorgen voor uw juridische en loontechnische zaken, zodat u kunt knippen, snijden en modelleren
  • Mogelijkheid tot collectief verzekeren zoals Zorg- en Auto verzekeringen

HSU.nl staat voor betrouwbaarheid

HSU.nl is NEN-4400-1 gecertificeerd. De NEN-norm is het enige keurmerk voor een betrouwbare payrollaanbieder. Ook zijn we bij de NBBU aangesloten. Hierdoor is HSU.nl een betrouwbare partner voor u als u kiest voor payroll voor kappers. Wij informeren u graag verder over de vele voordelen die wij kunnen bieden als het gaat om administratieve zaken voor kappers en kapperszaken. Vraag ons gerust om meer informatie en advies door te bellen naar 088-53 63 300 of door te mailen naar info@hsu.nl. Onze payroll specialisten helpen u graag verder met payroll voor kappers.