Ondernemen zonder gedoe

Naast payroll kun je bij HSU.nl ook terecht voor het uitbesteden van jouw salarisadministratie. Hierbij blijft het juridisch werkgeverschap van jouw medewerkers bij jou liggen. Gezien de gedegen ervaring op het gebied van loonadministratie, heb je aan ons een betrouwbare partner. Wij zijn goed op de hoogte van wat er speelt in de diverse CAO’s en bedrijfstakregelingen.

Ervaren sparringspartner

Bovendien hebben we door onze jarenlange ervaring vaak iets extra’s te bieden dan het gemiddelde salarisadministratiekantoor. We zijn sinds 2000 actief als payrollbureau. Dit maakt van HSU.nl een uitstekende sparringspartner en een deskundige adviseur voor het verzorgen van jouw salarisadministratie.

Daarnaast heb je met HSU.nl de mogelijkheid om alles digitaal aangeleverd te krijgen, van salarisstrook (met logo van jouw bedrijf) en aangifte loonheffing tot de betaalbatch van de lonen. Je kunt jouw salarisadministratie met een gerust hart uitbesteden aan HSU.nl.

Korting op jouw tarieven?

Indien je naast de salarisadministratie ook medewerkers via de payroll van HSU.nl plaatst, kom je in aanmerking voor een interessante korting op deze salarisverwerking.

Wil jij de loonadministratie aan ons uitbesteden of wil je graag meer weten over onze payroll tarieven? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Waarom jouw salarisadministratie uitbesteden?

  • Bespaar tijd.
  • Alles wordt digitaal verwerkt.
  • Alles in jouw eigen huisstijl.
  • Loonheffingen en betaalbatches mogelijk.
  • Advies gericht op jouw situatie.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor het uitbesteden van jouw salarisadministratie.

Vrijblijvend contact