Alles wat je moet weten over payrolling bij HSU.nl

20 oktober 2022

Informatie over payrolling

Heb jij ook dat als je het woord ‘payrolling’ hoort, er veel vragen in je opkomen? En vraag jij je af of payroll voor jouw organisatie interessant is, wat het voor jouw werknemers betekent en wat het kost? HSU.nl geeft je graag meer informatie over payrolling. Wij vertellen je in dit artikel alles wat je moet weten over payrolling bij HSU.nl.

Wij nemen het juridisch werkgeverschap over

Als je kiest voor payrolling, betekent dit dat je het juridisch werkgeverschap uitbesteedt aan een payrollbedrijf. Wij nemen dan jouw gehele loon-, arbo- en personeelsadministratie en de daarbij horende verplichtingen en financiĆ«le risico’s uit handen. Zelf blijf je operationeel werkgever. Dat betekent dat jij verantwoordelijk bent voor het aannemen van personeel, het functioneren van jouw personeel, de arbeidsvoorwaarden binnen jouw bedrijf en de personeelsplanning.

Is payroll voor jouw organisatie interessant?

Payrolling biedt een uitkomst voor ondernemers die zich volledig willen focussen op het ondernemen. Door de administratieve, juridische en financiĆ«le verplichtingen van het hebben van een eigen bedrijf uit handen te geven, houd je namelijk tijd over om te ondernemen. Het maakt dus niet uit of je een ervaren ondernemer of startende ondernemer bent. Payroll is voor iedere ondernemer die wil ondernemen interessant. Ook voor zzp’ers, want payrolling geeft zzp’ers een perfecte balans tussen de vrijheid van het zelfstandig ondernemen en de zekerheid van het werken in loondienst. Daarbij levert payroll je veel voordelen op. De belangrijkste voordelen zijn:

  • Geen verplichting om zieke werknemers 2 jaar lang door te betalen
  • Geen verplichtingen inzake de Wet Poortwachter
  • Geen risico’s rondom arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken
  • Geen facturatie bij de opname van vakantiedagen en het uitbetalen van vakantiegeld
  • Gratis advies bij personele vraagstukken
  • U hoeft niet bij een arbodienst aangesloten te zijn
  • Geen administratief werk meer voor de verloning en salarisadministratie
  • Geen afdrachten loonheffingen

Wat betekent payrolling voor jouw werknemers?

Werknemers zullen geen verschil merken als jij overstapt op payrolling, Je blijft namelijk zelf alle operationele zaken regelen. Het enige dat wij doen, zijn de arbo, loon- en personeelsadministratie.

Wat kost het?

Payrolling hoeft niet duur te zijn. Zeker niet als je kiest voor HSU.nl. Wij bieden je namelijk een betaalbare payroll oplossing die met jou eigen verloning- en personeelskosten overeenkomt.

Meer informatie over payrolling?

Wil je graag nog meer te weten komen over payrolling? Voor meer informatie over payroll kun je contact met ons opnemen. Bel naar op 088-5363300 of stuur ons een mail via info@hsu.nl. Neem ook gerust contact met ons op als je vragen hebt.