Hoe bouwbedrijven profiteren van payroll door HSU.nl

25 maart 2020

Payroll voor bouwbedrijven

Bent u de eigenaar van een eigen bouwbedrijf? Dan heeft u ongetwijfeld te maken met heel wat administratieve rompslomp. Vooral wanneer uw medewerkers flexibel aan de slag gaan, en niet elke week dezelfde uren maken. HSU.nl biedt de uitkomst: payroll bouw! We vertellen u graag meer over wat we precies voor u en uw bouwbedrijf kunnen betekenen!

Flexibiliteit in de bouw

Veel bouwbedrijven kiezen voor payrolling omdat het de mogelijkheid biedt om medewerkers zeer flexibel in te zetten. Zo maakt het personeel van een bouwbedrijf vaak onregelmatige uren. Ook neemt u, als eigenaar van een bouwbedrijf, waarschijnlijk wat extra personeel aan in erg drukke tijden. U kunt dan kiezen om een uitzendbureau in te schakelen, maar dan heeft u zelf geen invloed op de werving en selectie van het personeel. U kunt ook de hulp inschakelen van een payrollbedrijf als HSU.nl. Wij nemen dan het juridisch werkgeverschap uit handen. Zo houden we de administratie goed bij, maar worden wij ook verantwoordelijk voor de risico’s van het werkgeverschap. Denk bijvoorbeeld aan het doorbetalen van medewerkers bij ziekte. Het feit dat medewerkers van een bouwbedrijf vaak zware werkzaamheden uit moeten voeren, maakt payroll erg aantrekkelijk voor ondernemers in deze branche.

Minder tijd besteden aan administratie

Wanneer uw personeel flexibel werkt, bent u veel tijd bezig met extra administratie. Wij van HSU.nl kunnen de volledige loon-, arbo- en personeelsadministratie uit handen nemen. We kunnen het ons namelijk goed voorstellen dat u als eigenaar van bouwbedrijf liever niet te veel tijd besteedt aan de administratie. Onze ervaren specialisten houden daarom de administratie secuur en overzichtelijk bij. Zo houdt u tijd over voor de werkzaamheden binnen uw bedrijf waar u wel passie voor heeft.

Betrouwbare bron voor advies

Ten slotte kunt u, door HSU.nl in te schakelen, altijd terecht bij een betrouwbare specialist wanneer u advies wilt over een personeelsgerelateerd vraagstuk. Al onze medewerkers zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regels. U hoeft nooit meer iets in uw eentje uit te zoeken, en het risico te lopen dat u de fout in gaat. Zo worden hoge boetes voorkomen.

Vrijblijvend gesprek met HSU.nl

Wilt u de hulp van HSU.nl inschakelen? Of wilt u toch eerst wat meer informatie over de mogelijkheden die payroll voor uw bouwbedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek! U kunt ons eenvoudig bereiken door te bellen naar 088-5363300 of stuur een mail naar info@hsu.nl. Geef uw wensen aan ons door, en wij van HSU.nl gaan aan de slag met payroll voor uw bouwbedrijf!