Hoe bouwbedrijven profiteren van payroll door HSU.nl

25 maart 2020

Payroll voor bouwbedrijven

Ben jij de eigenaar van een eigen bouwbedrijf? Dan heb je ongetwijfeld te maken met heel wat administratieve rompslomp. Vooral wanneer jouw medewerkers flexibel aan de slag gaan, en niet elke week dezelfde uren maken. HSU.nl biedt de uitkomst: payroll bouw! We vertellen je graag meer over wat we precies voor jou en jouw bouwbedrijf kunnen betekenen!

Flexibiliteit in de bouw

Veel bouwbedrijven kiezen voor payrolling omdat het de mogelijkheid biedt om medewerkers zeer flexibel in te zetten. Zo maakt het personeel van een bouwbedrijf vaak onregelmatige uren. Ook neem je, als eigenaar van een bouwbedrijf, waarschijnlijk wat extra personeel aan in erg drukke tijden. Je kunt er dan voor kiezen om een uitzendbureau in te schakelen, maar dan heb je zelf geen helemaal geen invloed op de werving en selectie van het personeel. Je kunt ook de hulp inschakelen van een payrollbedrijf als HSU.nl. Wij nemen dan het juridisch werkgeverschap uit handen. Zo houden we de administratie goed bij, maar worden wij ook verantwoordelijk voor de risico’s van het werkgeverschap. Denk bijvoorbeeld aan het doorbetalen van medewerkers bij ziekte. Het feit dat medewerkers van een bouwbedrijf vaak zware werkzaamheden uit moeten voeren, maakt payroll erg aantrekkelijk voor ondernemers in deze branche.

Minder tijd besteden aan administratie

Wanneer jouw personeel flexibel werkt, ben je veel tijd bezig met extra administratie. Wij van HSU.nl kunnen de volledige loon-, arbo- en personeelsadministratie uit handen nemen. We kunnen het ons namelijk goed voorstellen dat jij als eigenaar van bouwbedrijf liever niet te veel tijd besteedt aan de administratie. Onze ervaren specialisten houden daarom de administratie secuur en overzichtelijk bij. Zo houd je tijd over voor de werkzaamheden binnen jouw bedrijf waar jij wel passie voor hebt.

Betrouwbare bron voor advies

Ten slotte kun jij, door HSU.nl in te schakelen, altijd terecht bij een betrouwbare specialist wanneer je advies wilt over personeels-gerelateerde vraagstukken. Al onze medewerkers zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regels. Je hoeft nooit meer alleen uit te zoeken, en het risico te lopen dat je een keer de fout in gaat. Op deze manier worden hoge boetes voorkomen.

Vrijblijvend gesprek met HSU.nl

Wil je de hulp van HSU.nl inschakelen? Of wil je toch eerst wat meer informatie over de mogelijkheden die payroll voor jouw bouwbedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek! Je kunt ons eenvoudig bereiken door te bellen naar 088-5363300 of stuur een mail naar info@hsu.nl. Geef jouw wensen aan ons door, en wij van HSU.nl gaan aan de slag met payroll voor jouw bouwbedrijf!