Zo werkt verlonen via HSU?

Je hebt van HSU.nl een arbeidsovereenkomst ontvangen en je hebt deze getekend. Vanaf het moment dat je bij onze opdrachtgever/inlener aan het werk bent, ben je bij ons in dienst. Maar hoe werkt het verlonen via HSU?

Het kan zijn dat je per week, maand of periode je gewerkte uren aan ons door kan geven. Deze periode is afhankelijk van jou wensen of de afspraken met de opdrachtgever/inlener. Ook kan het voorkomen dat we je gewerkte uren ophalen uit een rooster en/of planningssysteem of dat de inlener de gewerkte uren aan ons doorgeeft. We wachten dan enkel op jouw akkoord.

Na de goedkeuring van je te verwerken uren gaan wij tot de verloning over. Hebben wij de uren op maandag ontvangen, dan zullen wij dinsdag je loon uitbetalen. Ontvangen wij de uren later dan maandag, dan zullen wij je loon op donderdag overmaken.

In het HSU-Online portal, zie je wat we voor jou hebben gedaan. Je vindt hier je loonstroken en de geaccordeerde urenbrieven. Ook zie je hoeveel verlofuren je nog over hebt en zal je hier jaarlijks je jaaropgave terugvinden die je kan gebruiken voor je belastingaangifte.

Neem contact op

Voor al je voorkomende vragen hebben wij een helpdesk die iedere werkdag bereikbaar is. Dit kan per telefoon: 088- 53 63 300 of per email: info@hsu.nl.

Vragen over bijvoorbeeld je loon, cao, Arbozaken of je arbeidsovereenkomst kan je hier stellen.

Schroom niet om te bellen. Wij zijn er voor jou om je te helpen.