Hoeveel verdien ik bij HSU?

Een vraag die wij vaak krijgen is: “Hoeveel verdien ik bij HSU”. Hoeveel je verdiend is tegenwoordig van veel factoren afhankelijk. Het belangrijkste is dat, wanneer er een cao van toepassing is, dat de inlenersbeloning wordt toegepast.

De inlenersbeloning is de geldende beloning van medewerkers in dienst van de opdrachtgever/inlener, werkzaam in een gelijke of gelijkwaardige functie als de flexkracht.

De toepassing van de inlenersbeloning is gebaseerd op informatie verstrekt door de opdrachtgever/inlener over: functiegroep en de bijbehorende hoogte van het loon, toepassing van arbeidsduurverkorting, hoogte van de periodiek, hoogte en het tijdstip van initiële loonsverhoging, kostenvergoedingen, toeslagen.

De toepassing van de inlenersbeloning beperkt zich tot 6 looncomponenten. De inlenersbeloning wordt per terbeschikkingstelling vastgesteld.

Terbeschikkingstelling

De (periode van) tewerkstelling van de uitzendkracht bij de opdrachtgever. Bron cao: www.nbbu.nl

Belangrijk om te weten is dat de inleners beloning ook van toepassing is wanneer de opdrachtgever/inlener méér betaald dan de cao voorschrijft. Ook jij hebt dan recht op een hoger loon.

Heb je vragen over je loon, cao of inlenersbeloning, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Je kan ons bellen: 088-53 63 300

Mailen kan ook: info@hsu.nl