Salarisadministratie uitbesteden aan HSU

De salarisadministratie uitbesteden van jouw medewerkers, dit moet goed geregeld worden. De juiste lonen en de toepassing van de Cao. Daarnaast is het fijn om een partner te hebben die je kunt ondersteunen of het gebied van arbeidsrecht en alle voorkomende zaken omtrent het juist uitvoeren van het werkgeverschap. Voor het verzorgen van een goede salarisadministratie maakt HSU.nl al jaren gebruik van Afas. Afas weet op een goede manier alle processen goed te doorlopen om snel en efficiënt je salarisadministratie te kunnen doorlopen. Daarnaast kunnen wij een goede export verzorgen naar ieder gewenst financieel pakket.

Uiteraard zal het verlonen van je medewerkers geheel digitaal verlopen. Je geeft digitaal de te verwerken uren door en wij vertalen dit naar een heldere en duidelijke loonstrook. Je ontvangt van ons digitaal de betaalbatch (SEPA) voor de lonen. Ook zullen wij je een overzicht sturen voor de te betalen premies, loonheffingen en wanneer nodig ook de pensioenpremies. Gezien de gedegen ervaring op het gebied van loonadministratie, heb je aan ons een betrouwbare partner. Wij zijn goed op de hoogte van wat er speelt in de diverse Cao’s en bedrijfstakregelingen.

Voordelen van het uitbesteden van jouw salarisadministratie

Bovendien hebben we door onze ervaring vaak iets extra’s te bieden dan het gemiddelde salarisadministratiekantoor. Dit maakt van HSU.nl een uitstekende sparringpartner en een deskundige adviseur voor het verzorgen van jouw salarisadministratie.

Wil je je loonadministratie aan ons uitbesteden of wil je meer weten over bijvoorbeeld onze payrolltarieven? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Waarom je salarisadministratie uitbesteden?

  • Bespaar kostbare tijd.
  • Alles wordt eenvoudig digitaal verwerkt
  • Export loonjournaalposten en betaalbatches mogelijk.
  • Advies gericht op jouw situatie.

Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor salarisadministratie uitbesteden.

Telefoonnummer: 088-53 63 363