Starten als freelancer via HSU!

Wil je het gevoel van vrijheid door zelf je opdrachten binnen te halen en uit te voeren, ga starten als freelancer!

Freelancen zonder de zorgen en risico’s van het ondernemerschap? Dat kan! Ga direct starten als freelancer en aan de slag via HSU.nl. Jij zoekt je eigen opdrachten en hebt alle vrijheden van een eigen baas. Jij bepaalt zelf voor wie je werkt en wat je tarief is. Wat doet HSU.nl? Wij regelen je administratie en facturatie én we zorgen dat je uitbetaald wordt wanneer jij dat wilt. Zo combineer je de vrijheid van ondernemen met het gemak van werken in loondienst.

Je hebt een ondernemersplan geschreven en besloten om als zelfstandige aan de slag te gaan. Voordat je begint kan je nog besluiten of je bij HSU.nl in loondienst komt of dat je jezelf inschrijft bij de Kamer van Koophandel.

Heb je één opdrachtgever, dan is het verstandig om je als Freelancer te laten verlonen door HSU.nl.

Als je werkt via HSU.nl, hoef jij je geen zorgen te maken over administratie of belastingen. Daarnaast ben je automatisch verzekerd voor de Werkloosheidswet (WW), de Ziektewet (ZW) en arbeidsongeschiktheid (WIA). Zo voorkom je dat je erop achteruitgaat wanneer je uitvalt wegens ziekte of wanneer je even zonder opdrachten zit. HSU.nl regelt je facturatie en zorgt ervoor dat jij je geld binnen 7 dagen ontvangt. Je loopt dus geen risico met wanbetalers en hebt geen last van veel administratieve rompslomp.

Hoe werkt?

Jij vindt een opdracht waarmee je aan de slag wilt. Je registreert jezelf snel bij HSU.nl, waardoor je bij HSU.nl op de loonlijst komt te staan. Nu zijn wij je werkgever. Geef het afgesproken tarief door aan HSU.nl. Wij factureren het bedrag namens jou aan je opdrachtgever. Het enige wat jij hoeft te doen is een werkbriefje invullen. Dit kan 24/7 in ons online portaal. Je opdrachtgever accordeert je werkbriefje en wij gaan ermee aan de slag. Wij dragen voor jou de belasting en de werkgeverslasten af. Jij ontvangt van ons binnen 3 dagen je geld. Je kunt daarnaast ook gebruik maken van onkostenvergoedingen via HSU.nl.

Je kunt via HSU.nl onbeperkt voor één opdrachtgever werken, in tegenstelling tot zzp’ers die niet freelancen via HSU.nl. Je hebt dan ook geen KvK-inschrijving, btw-nummer of modelovereenkomst nodig! Je geniet van de vrijheid van het ondernemerschap en doet waar je goed in bent. HSU.nl neemt al jouw administratieve en financiële verplichtingen van je over. Zo kan je ontspannen ondernemen.

Advies?

Met HSU.nl ZZP/Freelance kun je direct starten – en indien nodig stoppen – wanneer je wilt. Ben je benieuwd hoe dit voor jou werkt? Neem contact op voor een persoonlijke berekening.

Mail of bel ons via 088-53 63 300. We helpen je graag verder!

info@hsu.nl