Meer weten over pensioen?

Vragen of wil je meer weten over pensioen binnen HSU? Wij werken we met verschillende pensioenpartners samen. Hieronder leggen wij uit hoe het meest voorkomende pensioen bij ons werkt. Dit is het Stipp-pensioen of een hieraan gelijkwaardig pensioenfonds.

Nadat je bij HSU.nl in dienst bent getreden melden we je na 8 gewerkte weken aan voor het Basispensioen. Dit is een pensioenregeling waarvan de in te leggen pensioenpremie door HSU.nl wordt betaald. Je ziet hier dus niets van op je loonstrook. Wel ontvang je van het pensioenfonds een bericht dat je bent aangemeld.

Nadat je 52 weken met de Basis-regeling voor HSU.nl hebt gewerkt, zullen wij je automatisch aanmelden voor het Plus-pensioen. 1/3 van de in te leggen premie wordt via jouw loon afgedragen. Dit is een bruto afdracht. De overige premie draagt HSU.nl voor jou af aan het pensioenfonds.

Wil je meer weten over het basis- en/of pluspensioen, kijk dan eens op https://www.stippensioen.nl/#werknemer

Hier vind je alle benodigde informatie over het Stipp-pensioenfonds.

Neem contact op

Heb je vragen over je pensioen? Dit kan over het Stippensioen zijn of wanneer je door ons bent aangemeld bij een ander pensioenfonds, neem dan contact met ons op. We helpen graag.

Tel: 088-53 63 300 of via info@hsu.nl