Op zoek naar personeel?

Ben je nog steeds op zoek naar personeel? Kan je die ene specifieke kandidaat maar niet vinden? Of heb je veel medewerkers tegelijk nodig om je periode van Piek & Ziek op te kunnen vangen?

Via HSU.nl is het mogelijk om een vaste pool van Flexwerkers op te zetten die, wanneer noodzakelijk, voor jou beschikbaar zijn. Ook hebben wij een groot netwerk om die ene kandidaat te vinden die je al lang zoekt.

HSU.nl helpt je met het vinden van de juiste collega’s. Via HSU Plus, ons vacatureplatform van HSU, maakt je eenvoudig een vacature aan die wij voor jou landelijk kunnen verspreiden.

Vindt en verbindt is ons doel

Wij helpen jou bij het vinden van de juiste kandidaat. Ook adviseren wij je bij het vaststellen van de juiste arbeidsvoorwaarde om de nieuwe collega een goed marktconform voorstel te doen.

Op deze wijze vindt je medewerkers die zich bij jou thuis voelen.

Maak vandaag nog een gratis vacature aan op onze website.

Op onze website hebben veel kandidaten al een leuke nieuwe baan gevonden. Zoek je een medewerker die iets lastiger is om te vinden. Schakel HSU.nl in! Wij kunnen jouw vacature delen met wel 70 vacatureplatforms door heel Nederland.

Informeer eens naar de mogelijkheden.

Neem contact op met ons

088-53 63 300

Wij helpen graag.