HSU.nl staat voor u klaar

Bent u op zoek naar een echte professional op het gebied van payroll in Assen? Wij van HSU.nl staan als echte HRM specialist graag voor u klaar. Al sinds 2000 zijn wij specialist op het gebied van payrolling. Wij weten dan ook precies op welke manier wij u het beste kunnen helpen in Assen. Lees verder voor meer informatie over payroll in Assen.

Wat wij als payrollbedrijf voor u doen

Wat houdt payrolling precies in? Wanneer u kiest voor payrollen, besteedt u uw juridisch werkgeverschap aan ons uit. Wij zullen dan uw gehele loon-, arbo- en personeelsadministratie en andere bijbehorende verplichtingen van u als werkgever uitvoeren. Ook de bijbehorende risico’s nemen wij op ons. Uw werknemers zullen in de praktijk niet veel merken van payrolling. Als werknemer kunt u door payrolling genieten van veel vrijheid en zekerheid. Alle loonbetalingen, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten zullen via HSU.nl verlopen. Verder houdt u nog steeds de volledige controle over alle operationele zaken.

De vele voordelen van payroll

U geniet van de volgende voordelen, wanneer u in Assen kiest voor payrolling:

  • U bent niet langer verplicht om aangesloten te zijn bij de Arbodienst
  • U houdt meer tijd over voor uw corebusiness
  • U loopt niet langer risico’s wat betreft arbeidsovereenkomsten
  • U hoeft de salarisadministratie niet meer zelf bij te houden
  • U hoeft zieke werknemers niet meer 2 jaar door te betalen

Gaat u voor de collectieve inkoop van bijvoorbeeld zorg-, auto- en loondoorbetalingsverzekeringen? Dan kunt u extra veel besparen!

Waarom ondernemers voor payrolling kiezen in Assen

Waarom zou u als bedrijf in Assen kiezen voor payrolling? Veel ondernemers geven als reden dat de salarisadministratie veel tijd en energie kost. Tevens is het voor veel bedrijven een behoorlijke klus om een goede structuur op te bouwen voor het bijhouden van tijdelijke en parttime arbeidsovereenkomsten. Wanneer u kiest voor onze payrolldiensten, hoeft u zich hier niet langer zorgen over te maken. Wij zijn namelijk verantwoordelijk voor het op orde brengen en houden van uw Arbo-, personeels- en salarisadministratie.

Benader ons voor payroll in Assen

Wenst u ook te profiteren van de vele voordelen van payroll? Neem dan snel contact met ons op vanuit Assen en maak een afspraak door te bellen naar 088-53 63 300. Natuurlijk kunt u ons ook mailen via info@HSU.nl. Wij willen u dan graag meer vertellen over de mogelijkheden van payroll in Assen.