Payroll in Baarle-Nassau maakt ondernemen overzichtelijk

Ben je benieuwd naar de voordelen van payroll voor je bedrijf in Baarle-Nassau? Omdat je het zat bent om ’s avonds thuis nog de administratie te moeten doen? Of omdat je te weinig tijd overhoudt om te ondernemen? HSU.nl is je graag van dienst. Door via een payrollconstructie het juridisch werkgeverschap van je over te nemen, komt de loon- en personeelsadministratie voortaan voor onze rekening. Wil je meer weten over de voordelen van payroll in Baarle-Nassau? Neem dan vrijblijvend contact voor vragen of een offerte.

Wat houdt payroll via HSU.nl in?

Bij payrolling draag je het juridisch werkgeverschap van je personeel in Baarle-Nassau aan ons over. Op deze manier komen je werknemers op papier bij ons in dienst. Ook de loon-, arbo- en personeelsadministratie nemen we van je over, net als het werkgeversrisico bij ziekte en arbeidsongeschiktheid. Dit scheelt je als ondernemer veel tijd en zorgen. Voor jou en je werknemers verandert er verder niet veel. Jij hebt nog steeds de dagelijkse leiding over je bedrijf in Baarle-Nassau en zij zijn nog steeds je werknemers.

Voordelen van payroll in Baarle-Nassau?

Payroll heeft vele voordelen voor een ondernemer in Baarle-Nassau. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

  • Geen risico’s over juridische vraagstukken of arbeidsovereenkomsten
  • Geen verplichtingen om zieke werknemers twee jaar lang door te betalen
  • Gratis advies bij personele vraagstukken
  • Geen verplichtingen rond de Wet Poortwachter
  • Geen facturatie bij het uitbetalen van vakantiegeld en opname vakantiedagen
  • Geen afdrachten loonheffingen
  • Je hoeft niet aangesloten te zijn bij een arbodienst

Waarom payroll bij HSU.nl?

Wil jij met je bedrijf in Baarle-Nassau overstappen op payroll? Veel bedrijven zijn je al voorgegaan en vertrouwden ons het juridisch werkgeverschap toe. Zij kunnen er nu op rekenen dat de personeelsadministratie altijd op orde is en dat de lonen op tijd worden uitbetaald. Zo besparen ze veel tijd die ze naar eigen inzicht kunnen besteden. Zoals extra tijd om te ondernemen, vaker op vakantie of meer tijd doorbrengen met je gezin. Met behulp van ons overzichtelijke datasysteem heb je bovendien altijd inzicht in je gegevens.

Payrollbedrijf in Baarle-Nassau nodig? Bel ons.

Wil jij vele uren besparen op je personeels- en loonadministratie? Daar kan ons payrollbedrijf je mee helpen. Neem voor payroll in Baarle-Nassau daarom vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 088-5363300 of door ons te mailen via info@hsu.nl. We zorgen voor een snelle reactie.