Overstappen op payroll in Baarlo

Overweeg jij om met jouw bedrijf over te stappen op payroll in Baarlo? Zodat je zeker weet dat het verlonen van jouw werknemers goed is geregeld? En jij tegelijkertijd meer tijd overhoudt om je te richten op jouw bedrijfsvoering? HSU.nl is dé payrollmaatschappij die je zoekt! Wij nemen het juridisch werkgeverschap van je over, waardoor jij je niet langer druk hoeft te maken over de arbo-, loon- en personeelsadministratie. Klinkt dat interessant? Neem dan contact op voor meer informatie over payroll in Baarlo.

Voordelen van payrolling

Kiezen voor payroll in Baarlo, betekent dat alle personeelsgerelateerde administratieve voortaan door een ervaren payrollbedrijf wordt gedaan. Je personeel komt bij ons op de loonlijst, waardoor onder andere de salarisadministratie en het verlonen van jouw werknemers door ons wordt gedaan.

Zelf blijf je gewoon de operationeel werkgever en dus de baas binnen jouw bedrijf. Je doet nog gewoon de personeelsplanning, doet zelf de werving en selectie, functioneringsgesprekken en bepaalt de arbeidsvoorwaarden waartegen je mensen aanneemt. Andere voordelen van payrolling voor ondernemers zijn onder andere:

  • Gratis advies bij personele vraagstukken
  • Geen verplichtingen rond de Wet Poortwachter
  • Wij betalen het vakantiegeld en de opname van vakantiedagen
  • Aangesloten zijn bij een arbodienst is niet nodig
  • Je hoeft zieke werknemers niet twee jaar lang door te betalen

Niet alleen interessant voor grote bedrijven

Ervaren ondernemers, startende ondernemers en zzp’ers; payrolling is interessant voor elke ondernemer in Baarlo. Dankzij payroll heb je veel minder administratie en kun jij de focus leggen op het ondernemen en jouw bedrijf laten groeien. En dat is ook voor zzp’ers interessant. Want met payroll in ben jij geen tijd aan administratie kwijt en profiteer je ook nog eens van de zekerheid van werken in loondienst terwijl je wel alle vrijheden van het zelfstandig ondernemen ervaart!

Payroll in Baarlo is zeer betaalbaar

De kosten van payroll in Baarlo vallen ontzettend mee. Dit bedraagt namelijk maar een klein percentage over de verloningskosten. Met andere woorden: we bieden je en betaalbare payroll oplossing die met jouw eigen verloning- en personeelskosten overeenkomt. Dat maakt overstappen op payrolling voor elke ondernemer interessant.

Neem contact op met HSU.nl

Wil je met jouw bedrijf in Baarlo overtappen op payroll? Neem dan vrijblijvend contact op met HSU.nl. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar op 088-5363300 en info@hsu.nl. Wil je liever eerst meer weten over de mogelijkheden? Of heb je een andere vraag? Neem ook dan gerust contact op.