Payrolling service in Bergen op Zoom

Heeft u behoefte aan de hulp van een payrollbureau op het gebied van Payroll in Bergen op Zoom? Neem dan contact op met de specialisten van HSU.nl. Wij nemen graag de verzorging van uw salarisadministratie in zijn geheel of gedeeltelijk uit handen. Op deze manier heeft u meer tijd en energie over om u te richten op het ondernemen. Wilt u meer informatie over de diensten die wij bieden? Lees dan verder of neem direct contact met ons op. Wij vertellen u dan graag meer over payroll in Bergen op Zoom.

Dit houdt payroll precies in

Wat houdt payrolling precies in? Wanneer u als bedrijf ervoor kiest om over te stappen op payroll, geeft u het juridisch werkgeverschap van uw bedrijf uit handen aan het payrollbedrijf. De risico’s van het juridisch werkgeverschap worden met deze overstap ook overgedragen aan ons payrollbedrijf. Wanneer een van uw werknemers ziek wordt of arbeidsongeschikt raakt, zorgen wij voor de uitbetaling van het loon. Tevens kunnen wij de salarisadministratie van uw bedrijf overnemen. Als ondernemer kunt u er bij ons zelf voor kiezen of u de administratie volledig of slechts een gedeelte overdraagt aan onze specialisten. Waar gaat uw voorkeur naar uit in Bergen op Zoom?

Redenen om over te stappen op payrolling

Waarom is het voor u als ondernemer verstandig om over te stappen op payroll in Bergen op Zoom? Als ondernemer bent u veel tijd en energie kwijt tijd aan het bijhouden van de salarisadministratie. Daarnaast dient u als werkgever de verschillende regels en wetten op het gebied van werkgeverschap op de voet te volgen. Met onze hulp hoeft u hier gelukkig geen zorgen meer over te maken. Wij zijn altijd volledig op de hoogte van de verschillende regelgevingen en veranderingen en verzorgen uw salarisadministratie tot in de puntjes. Heeft u advies nodig? Ook dan kunt u op de hulp van ons payrollbureau rekenen.

Dit zijn de voordelen van ons payrollbedrijf

Kies in Bergen op Zoom voor onze payroll diensten en profiteer van de volgende voordelen:

  • Wij zorgen voor uw salarisadministratie
  • Wij betalen uw werknemers bij ziekte tot 2 jaar door
  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Wij zijn specialist sinds 2000
  • Wij zorgen dat u niet langer verplicht bent om u aan te sluiten bij de Arbodienst

Neem contact op voor payroll in Bergen op Zoom

Wilt u in Bergen op Zoom overstappen op payroll? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten? Benader ons payrollbedrijf dan via 088-53 63 300 of mail naar info@HSU.nl. U kunt op onze hulp rekenen bij payroll in Bergen op Zoom.