Laat jouw administratie aan ons over

Ben je veel te veel tijd kwijt met de administratieve taken van jouw onderneming, en zou jij die tijd liever aan andere dingen willen besteden? Schakel dan HSU.nl in voor payroll in Best! Wij gaan aan de slag met administratie van jouw bedrijf. Wij kunnen de volledige backoffice overnemen, maar je kunt ons ook inschakelen voor slechts enkele aspecten van jouw administratie. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden van payroll in Best te bespreken.

Payroll in Best

Denk je erover om met jouw bedrijf de overstap te maken naar payroll? Dan geef je eigenlijk het juridisch werkgeverschap over aan het payrollbedrijf, in dit geval HSU.nl. Jij blijft uitvoerend werkgever binnen jouw bedrijf, wat betekent dat jij de dagelijkse gang van zaken bepaalt. Wat doet het payrollbedrijf? Wij nemen de loon-, arbo- en personeelsadministratie van jou over, inclusief alle risico’s en verantwoordelijkheden. Neem bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid. Wanneer je kiest voor payroll in Best, zal HSU.nl de medewerker die niet kan werken doorbetalen.

Kies ook voor payroll

Al veel ondernemers hebben de overstap naar payroll in Best al gemaakt. Natuurlijk is het fijn dat je zelf niet verantwoordelijk bent voor de administratie en de bijkomende risico’s, maar het grootste voordeel van payroll is toch wel dat je heel veel tijd en energie kunt besparen. Zo kunt jij dus meer tijd besteden aan de aspecten van jouw bedrijf waar je echt passie voor hebt. Laat de administratie over aan onze professionals! Ben je benieuwd wat HSU.nl specifiek voor jou kan betekenen op het gebied van payroll in Best? Neem contact met ons op!

De vele voordelen van payroll in Best

Om het verhaal overzichtelijk te houden, zetten we graag voor jou de voordelen van payroll in Best op een rij:

  • U kunt profiteren van de kennis en ervaring van de specialisten in administratieve werkzaamheden van HSU.nl
  • Wij nemen de administratieve verplichtingen van je over
  • Zaken zoals verplichtingen en risico’s wat betreft de administratie vallen nu onder onze verantwoordelijkheid
  • In het geval van ziekteverzuim betalen wij de desbetreffende medewerker tot wel 2 jaar door
  • Bij personeelsgerelateerde vraagstukken kun jij de hulp van ervaren experts inschakelen

Contact opnemen met HSU.nl

Wil je met jouw bedrijf profiteren van de voordelen van payroll in Best? Neem dan contact met ons op! Dat doe je door hier op de site het contactformulier in te vullen. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 088-5363300 of stuur een mail naar info@hsu.nl. Schakel HSU.nl in voor payroll in Asten!