Payroll in Best

Denkt u erover om met uw bedrijf de overstap te maken naar payroll? Dan geeft u eigenlijk het juridisch werkgeverschap over aan het payrollbedrijf, in dit geval HSU.nl. U blijft uitvoerend werkgever binnen uw bedrijf, wat betekent dat u de dagelijkse gang van zaken bepaalt. Wat doet het payrollbedrijf? Wij nemen de loon-, arbo- en personeelsadministratie van u over, inclusief alle risico’s en verantwoordelijkheden. Neem bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid. Wanneer u kiest voor payroll in Best, zal HSU.nl de medewerker die niet kan werken doorbetalen.

Kies ook voor payroll

Al veel ondernemers hebben de overstap naar payroll in Best al gemaakt. Natuurlijk is het fijn dat u zelf niet verantwoordelijk bent voor de administratie en de bijkomende risico’s, maar het grootste voordeel van payroll is toch wel dat u heel veel tijd en energie kunt besparen. Zo kunt u dus meer tijd besteden aan de aspecten van uw bedrijf waar u echt passie voor heeft. Laat de administratie over aan onze professionals! Bent u benieuwd wat HSU.nl specifiek voor u kan betekenen op het gebied van payroll in Best? Neem contact met ons op!

De vele voordelen van payroll in Best

Om het verhaal overzichtelijk te houden, zetten we graag voor u de voordelen van payroll in Best op een rij:

  • U kunt profiteren van de kennis en ervaring van de specialisten in administratieve werkzaamheden van HSU.nl
  • Wij nemen de administratieve verplichtingen van u over
  • Zaken zoals verplichtingen en risico’s wat betreft de administratie vallen nu onder onze verantwoordelijkheid
  • In het geval van ziekteverzuim betalen wij de desbetreffende medewerker tot wel 2 jaar door
  • Bij personeelsgerelateerde vraagstukken kunt u de hulp van ervaren experts inschakelen

Contact opnemen met HSU.nl

Wilt u met uw bedrijf profiteren van de voordelen van payroll in Best? Neem dan contact met ons op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 088-5363300 of stuur een mail naar info@hsu.nl. Schakel HSU.nl in voor payroll in Asten!