Wat kunt u verwachten van payroll?

Natuurlijk wilt u weten wat u kunt verwachten wanneer u voor payrolling door HSU kiest. U geeft aan ons uw volledige juridische werkgeverschap uit handen. In eerste instantie lijkt dit ingrijpend, maar dat valt heel erg mee. Het betekent simpelweg dat wij de verantwoording voor uw volledige loon-, arbo- en personeelsadministratie nemen, inclusief de verplichtingen en risico’s die hierbij komen kijken. Uw medewerkers merken zo goed als niets van deze verandering. U behoudt namelijk gewoon uw rol als operationeel werkgever. De grootste verandering is dat de loonbetaling, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten via ons payrollbureau verlopen. Dat scheelt u dus veel werk.

Voordelen van payroll

Kiest u met uw bedrijf in Biddinghuizen voor payroll, dan zijn daar verschillende voordelen aan verbonden. Wij vatten ze voor samen:

  • Geen administratieve werkzaamheden meer voor u
  • Het loon blijft doorbetaald bij zieke werknemers
  • Wij geven advies bij vraagstukken gerelateerd aan personeel
  • Door collectieve inkoop bespaart u kosten
  • U neemt geen risico’s wat betreft arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken

Denkt u dat dit ideaal is voor uw bedrijf in Biddinghuizen. Twijfel dan niet om contact op te nemen met de specialisten van HSU.nl.

Waarom kiezen voor payroll in Biddinghuizen

Waarom u nu precies zou moeten kiezen voor payrolling? Als u, net als ontzettend veel andere bedrijven, worstelt met de loon- en personeelsadministratie nemen wij die uit handen. U houdt zich dan gewoon weer bezig met de taken van uw bedrijf waar u wel een passie voor heeft. Wij ontzorgen u van uw administratieve taken. Wij zorgen voor structuur en continuïteit op dit gebied. We verwerken uw administratie volledig digitaal, wat ervoor zorgt dat u in Biddinghuizen altijd inzicht heeft in uw personeelsadministratie.

Neem contact op met HSU.nl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van payroll voor uw bedrijf in Biddinghuizen? Of wilt u meteen de overstap maken naar payrolling? Dan neemt u natuurlijk contact met ons op. Dit doet u telefonisch via 088-5363300 of u stuurt een mail naar info@hsu.nl. Maak van HSU.nl uw partner op het gebied van payroll in Biddinghuizen!