Wat doet een payrollbedrijf?

Natuurlijk wilt u wel eerst weten wat een payrollbedrijf eigenlijk precies doet. Wanneer u in Blerick kiest voor payroll, geeft u het juridisch werkgeverschap in onze handen. Dit betekent niet dat wij de controle van uw bedrijf overnemen, want u behoudt gewoon het operationeel werkgeverschap. Het juridisch werkgeverschap overdragen betekent simpelweg dat wij verantwoordelijk zullen zijn voor de loon-, arbo- en personeelsadministratie, en alle bijkomende verplichtingen en risico’s. Uw medewerkers zullen zo goed als niets van deze verandering merken. Het enige wat er voor hen gaat veranderen is het feit dat de salarisstroken, arbozaken, loonbetalingen en arbeidsovereenkomsten nu van HSU.nl afkomstig zijn. U zult er echter wel veel van merken, denk maar aan al die tijd die u nu overhoudt voor andere zaken!

Voordelen van payroll

Gaat u overschakelen naar payroll voor uw bedrijf in Blerick? Reken er maar op dat u van flink wat voordelen gaat profiteren! Denk onder andere aan:

  • U houdt tijd over omdat u zich niet meer bezig hoeft te houden met de administratie van uw bedrijf.
  • Wij van HSU.nl regelen de doorbetaling bij ziekte van werknemers.
  • U kunt rekenen op een betrouwbare bron voor informatie en advies over personeelsgerelateerde vraagstukken.
  • U bespaart kosten vanwege collectieve inkoop.
  • Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid wat betreft de risico’s die komen kijken bij juridische vraagstukken en arbeidsovereenkomsten.

Payroll in Blerick

In de loop der jaren hebben we gemerkt dat ontzettend veel ondernemers meer moeite hebben met de loon- en personeelsadministratie dan dat ze in eerste instantie verwacht hadden. Wij van HSU.nl nemen deze taken dan ook graag over. Herkent u zich in deze situatie? Dan kiest u ook voor payroll voor uw bedrijf in Blerick. Door onze ervaring met payroll hebben we een vaste manier gevonden die zorgt voor structuur en continuïteit. U profiteert hier vervolgens weer van. Zo bespaart u tijd en energie die u aan uw eigen passie kunt besteden: ondernemen.

Contact opnemen met HSU.nl

Gaat u ook aan de slag met payroll in Blerick? Wij voorzien u graag van meer informatie, bespreken vragen met u en nemen de mogelijkheden door die wij van HSU.nl te bieden hebben. Het is eenvoudig om contact met ons op te nemen. Bel simpelweg naar 088-5363300 of stuur een mail naar info@hsu.nl. Wij van HSU.nl zijn uw ervaren partner voor payroll in Blerick!