Specialisatie in payroll

Besteedt je veel tijd aan de administratie van jouw bedrijf in Blerick? Wil jij die energie liever ergens anders voor gebruiken? Kies dan voor payroll door HSU.nl! Wij zijn een gespecialiseerd payrollbedrijf dat de administratie van jouw organisatie in Blerick op zich neemt! Al jarenlang verzorgen wij de administratie voor heel veel bedrijven door heel Nederland. Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? De specialisten van HSU.nl bespreken graag met jou de mogelijkheden voor payroll in Blerick.

Wat doet een payrollbedrijf?

Natuurlijk wil je wel eerst weten wat een payrollbedrijf eigenlijk precies doet. Wanneer je in Blerick kiest voor payroll, geef je het juridisch werkgeverschap in onze handen. Dit betekent niet dat wij de controle van jouw bedrijf overnemen, want jij behoudt gewoon het operationeel werkgeverschap. Het juridisch werkgeverschap overdragen betekent simpelweg dat wij verantwoordelijk zullen zijn voor de loon-, arbo- en personeelsadministratie, en alle bijkomende verplichtingen en risico’s. jouw medewerkers zullen zo goed als niets van deze verandering merken. Het enige wat er voor hen gaat veranderen is het feit dat de salarisstroken, arbozaken, loonbetalingen en arbeidsovereenkomsten nu van HSU.nl afkomstig zijn. Jij zult er echter wel veel van merken, denk maar aan al die tijd die je nu gaat overhouden voor andere zaken!

Voordelen van payroll

Ga je overschakelen naar payroll voor jouw bedrijf in Blerick? Reken er maar op dat je van flink wat voordelen gaat profiteren! Denk onder andere aan:

  • Je houdt tijd over omdat jij je niet meer bezig hoeft te houden met de administratie van jouw bedrijf.
  • Wij van HSU.nl regelen de doorbetaling bij ziekte van werknemers.
  • Jij kunt rekenen op een betrouwbare bron voor informatie en advies over personeelsgerelateerde vraagstukken.
  • Je bespaart kosten vanwege collectieve inkoop.
  • Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid wat betreft de risico’s die komen kijken bij juridische vraagstukken en arbeidsovereenkomsten.

Payroll in Blerick

In de loop der jaren hebben we gemerkt dat ontzettend veel ondernemers meer moeite hebben met de loon- en personeelsadministratie dan dat ze in eerste instantie verwacht hadden. Wij van HSU.nl nemen deze taken dan ook graag over. Herken jij je in deze situatie? Dan kies je ook voor payroll voor jouw bedrijf in Blerick. We zitten sinds 2000 in het vak. Door onze jarenlange ervaring met payroll hebben we een vaste manier gevonden die zorgt voor structuur en continuïteit. Jij profiteert hier vervolgens weer van. Zo bespaart je tijd en energie die jij aan je eigen passie kunt besteden: ondernemen.

Contact opnemen met HSU.nl

Ga jij ook aan de slag met payroll in Blerick? Wij voorzien je dan graag van meer informatie, bespreken vragen met je en nemen de mogelijkheden door die wij van HSU.nl te bieden hebben. Het is eenvoudig om contact met ons op te nemen. Bel simpelweg naar 088-5363300 of stuur een mail naar info@hsu.nl. Wij van HSU.nl zijn jouw ervaren partner voor payroll in Blerick!