Payroll in Boekel: uitkomst voor iedere ondernemer

Heb je er al eens over nagedacht om over te stappen op payroll in Boekel? Wij raden je dat zeker aan! Payrolling is namelijk een uitkomst voor iedere ondernemer. Je geeft dan het juridisch werkgeverschap uit handen aan het payrollbedrijf. Dat betekent dat de arbo-, loon- en personeelsadministratie niet langer meer jouw zorgen zijn. Dit wordt voor je geregeld. Hierdoor heb je meer tijd om je op jouw eigen onderneming te richten en te doen wat je leuk vindt: het ondernemen. Wil jij ook dat een payrollbedrijf de administratieve, juridische en financiële verplichtingen van je overneemt? HSU.nl is jouw partner voor payroll in Boekel. Maak direct een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Wat payrolling je te bieden heeft

Als je kiest voor payroll in Boekel, besteed je dus het juridisch werkgeverschap uit aan HSU.nl. Wij nemen al jouw administratieve lasten van je over. Zelf blijf je operationeel werkgever. Dat betekent dat zaken als het aannemen van personeel, het maken van een personeelsplanning, het opstellen van de arbeidsvoorwaarden binnen jouw bedrijf en het controleren van het functioneren van personeel binnen jouw takenpakket blijven vallen. Deze scheiding tussen juridisch en operationeel werkgeverschap, levert je een aantal voordelen op. Namelijk:

  • Gratis advies bij personele vraagstukken
  • Geen afdracht van loonheffingen
  • Geen verplichtingen rond de Wet Poortwachter
  • Geen facturatie bij het uitbetalen van vakantiegeld en opname vakantiedagen
  • Aangesloten zijn bij een arbodienst is niet nodig
  • Geen risico’s over juridische vraagstukken of arbeidsovereenkomsten
  • Geen verplichtingen om zieke werknemers twee jaar lang door te betalen

Voor elke ondernemer

Payrolling maakt het mogelijk dat ondernemers zich volledig kunnen focussen op het ondernemen zelf. Je hebt namelijk als ondernemer niet langer meer de administratieve, juridische en financiële verplichtingen. Dat maakt dat payroll voor zowel ervaren ondernemers als startende ondernemers in Boekel geschikt is. Maar ook voor zzp’ers. Payrolling biedt zzp’ers de perfecte balans tussen de vrijheid van het zelfstandig ondernemen en de zekerheid van het werken in loondienst.

Payrolling voor een scherp tarief

Payroll in Boekel levert je als ondernemer dus veel op. En het hoeft je niet eens veel te kosten! HSU.nl biedt ondernemers een betaalbare payroll oplossing die met de eigen verloning- en personeelskosten overeenkomt. Hierdoor wordt payrolling nóg interessanter.

Neem contact op voor payroll in Boekel

Wil jij starten met payroll in Boekel? HSU.nl staat voor je klaar! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel naar 088-5363300 of stuur ons een mail via info@hsu.nl. Bel of mail ons ook gerust als je vragen hebt of meer informatie wilt.