Stap over op payroll in Borculo

Wil jij met je bedrijf in Borculo overstappen op payroll? Dan kun je terecht bij HSU.nl! Onze experts nemen dan alle administratieve, juridische en financiƫle verplichtingen die bij het werkgeverschap horen van je over. Dit betekent dat jij meer tijd overhoudt voor andere dringende zaken binnen je bedrijf en heb je ook nog eens geen werkgeversrisico meer! Stap daarom vandaag nog over op payroll en profiteer met je bedrijf in Borculo van de vele voordelen die payrolling je bedrijf te bieden heeft.

Voordelen payroll in Borculo

Het up-to-date houden van de administratie van je bedrijf in Borculo neemt behoorlijk wat tijd in beslag. Met payroll van HSU.nl draag je het juridisch werkgeverschap over aan onze payrollmaatschappij. Dan nemen wij alle administratie die bij het werkgeverschap komt kijken van je over. Zo heb je ineens tijd over, die je kunt besteden aan andere dringende zaken.

Bij een payroll-constructie treden je werknemers ‘op papier’ bij ons in dienst, maar in de praktijk verandert er weinig. Het operationele werkgeverschap blijft namelijk gewoon in jouw handen. Je blijft dus gewoon ‘de baas’ die de dagelijkse leiding heeft en zelf nieuw personeel selecteert. Andere voordelen van payrolling zijn:

  • Geen afdracht loonheffingen
  • Zieke werknemers hoef je niet twee jaar lang door te betalen
  • Gratis advies bij personeelsvraagstukken
  • Geen risico’s met juridische vraagstukken en arbeidsovereenkomsten
  • Geen reservering vakantiegeld en opname vakantiedagen
  • Niet aansprakelijk rond de Wet Poortwachter
  • Aangesloten zijn bij een arbodienst is niet nodig

Payroll interessant voor elke ondernemer in Borculo

Payroll is interessant voor elke ondernemer in Borculo die minder administratie wil. Dus voor zowel starters, ervaren ondernemers en ook zzp’ers! Zou het niet fijn zijn om je alleen maar op het ondernemen zelf te hoeven richten? En dat iemand anders alle administratieve, juridische en financiĆ«le verplichtingen voor zijn rekening zou nemen? Dat kan met de juiste payrollmaatschappij.

En ook voor zzp’ers is dit interessant. Zij ervaren de vrijheid van het zelfstandig ondernemen, maar hebben dankzij de payrollmaatschappij ook de zekerheid van het werken in loondienst!

Is payrolling een beetje betaalbaar?

Een payrollconstructie neemt een ondernemer veel werk en zorgen uit handen. Klinkt geweldig toch? En bij HSU.nl is dit ook nog eens heel betaalbaar! Bij ons is je bedrijf in Borculo verzekerd van een betaalbare payroll oplossing. De kosten van payroll liggen bij ons namelijk niet veel hoger dan de verlonings- en personeelskosten van je bedrijf. Dat maakt de overstap naar payroll extra aantrekkelijk.

Meer weten over payroll in Borculo? Bel ons

Wil jij overstappen op payroll in Borculo? Of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op en bel naar 088-5363300 of stuur een e-mail naar info@hsu.nl.