Overstappen op payroll in Borssele

Met payroll in Borssele van HSU.nl kun je eindelijk weer vrijuit ondernemen! Je draagt dan het juridisch werkgeverschap aan ons over, waardoor de arbo-, personeels- en loonadministratie voortaan op ons bordje terecht komt. Ook van de risico’s die aan het werkgeverschap kleven ben je af. Spreekt dat je aan? Neem dan contact op en stap vandaag nog over op payroll in Borssele!

Wat gebeurt er als je overstapt op payroll?

Bij een payroll constructie draag je het juridisch werkgeverschap van je bedrijf in Borssele over aan het payrollbedrijf. Je personeel komt dan bij HSU.nl op de loonlijst te staan. Omdat je wel het operationeel werkgeverschap behoudt, blijf je wel gewoon “de baas” binnen je eigen bedrijf. Zaken als wie je aanneemt, tegen welke arbeidsvoorwaarden en de personeelsplanning houd je dus gewoon in eigen hand. Maar doordat de loon-, arbo- en personeelsadministratie voortaan bij ons ligt, houd je veel tijd over. En ook op financieel en juridisch gebied heeft payroll grote voordelen:

  • Je hoeft geen loonheffing af te dragen
  • Niet zieke werknemers twee jaar lang doorbetalen
  • Gratis advies bij personeelsvraagstukken
  • Aangesloten zijn bij een arbodienst is niet nodig
  • Niet aansprakelijk rond de Wet Poortwachter
  • Geen risico’s over juridische vraagstukken of arbeidsovereenkomsten
  • Je betaalt niet voor vakantiegeld en opname vakantiedagen

Payroll constructie interessant voor elke ondernemer

Starters, ervaren ondernemers en zelfs zzp’ers: elke ondernemer in Borssele heeft baat bij payrolling. Ondernemers met personeel vermijden hiermee het werkgeversrisico, wat heel wat kopzorgen scheelt. Ook besparen ze veel tijd, doordat wij de administratie doen. Zo blijft er meer tijd over voor andere aspecten van het ondernemen en het gezinsleven.

En zzp’ers? Zij profiteren dubbel van payroll. Als zzp’er kom je bij ons op de loonlijst te staan. Hierdoor doen wij niet alleen de administratie voor je, maar geniet je ook van de zekerheden van werken in loondienst. Maar de echte plus is natuurlijk dat je de vrijheid hebt om echt met je vak bezig te zijn en zo weinig mogelijk tijd kwijt bent aan randzaken.

Is payroll in Borssele duur?

De voordelen van payroll voor ondernemers in Borssele zijn aantrekkelijk, maar wegen die ook op tegen de kosten? Dat is gelukkig het geval, want de prijs van payroll ligt bij HSU.nl niet veel hoger dan wat je nu aan de verlonings- en personeelskosten kwijt bent. Dat maakt payroll interessant en betaalbaar voor elk bedrijf in Borssele.

Meer weten over payrolling? Bel gerust

Heb je een vraag over payrolling? Zoals wat de exacte kosten bedragen? Of wil je weten hoe je overstapt op payroll in Borssele? Neem dan gerust contact op door ons te bellen op 088-5363300 of een e-mail te sturen naar info@hsu.nl.