Minder administratie met payroll in Brummen

Ben jij benieuwd naar de voordelen van payroll voor je bedrijf in Brummen? Omdat je graag minder risico wilt lopen en de administratieve last drastisch terug wil snoeien? Daar kan payrollmaatschappij HSU.nl je alles over vertellen. Wij nemen graag het juridisch werkgeverschap van je over en daarmee alle nadelen van het werkgeverschap, zoals het werkgeversrisico en de vele administratieve, juridische en financiële verplichtingen. Dat scheelt je veel tijd en zorgen! Neem daarom vandaag nog contact op voor payroll in Brummen.

Waarom kiezen voor payroll in Brummen?

In de administratie van je bedrijf in Brummen gaat heel wat tijd zitten. Draag daarom via payroll het juridisch werkgeverschap over aan HSU.nl. Dan ligt de verantwoordelijkheid voor het werkgeversrisico en de personeelsadministratie voortaan bij ons. Zo houd je meer tijd over voor je bedrijf en privéleven.

Wat verandert er voor jou en je werknemers?

Je werknemers komen bij payroll officieel bij ons in dienst, maar in de praktijk blijft alles bij het oude. Jij blijft de operationele werkgever en bent dus nog steeds ‘de baas’. En je werknemers merken nauwelijks meer dan een andere bedrijfsnaam bovenaan hun salarisstrook. Naast minder administratie levert dit je vele voordelen op. Zo hoef je zieke werknemers niet meer twee jaar door te betalen en kun je gratis advies vragen aan onze experts bij personeelsvraagstukken.

Payroll is voor elke ondernemer in Brummen

Kom jij als ondernemer in Brummen niet meer aan werken toe door de vele administratie? Of durf je geen personeel aan te nemen vanwege het werkgeversrisico? Dan is payroll iets voor jou. Via een payrollconstructie nemen wij alle administratieve, juridische en financiële verplichtingen die het in dienst hebben van personeel met zich meebrengt van je over. Ook als zzp’er is dit aantrekkelijk, je kunt lekker ondernemen zonder al die administratieve rompslomp en profiteert ook nog eens van de zekerheden van werken in loondienst.

Hoeveel kost payrolling?

Als ondernemer kun je dus veel profijt hebben van de samenwerking met een payrollmaatschappij. Maar is dit ook een beetje betaalbaar? Wel met HSU.nl als je partner! Wij bieden jouw bedrijf in Brummen een betaalbare payroll oplossing, waarbij je niet veel meer betaalt dan de verlonings- en personeelskosten van je bedrijf. Zo maken we payroll aantrekkelijk voor elke ondernemer.

Contact payroll Brummen? Bel ons

Zie jij het wel zitten om met je bedrijf in Brummen over te stappen op payroll? Of ben je benieuwd naar het kostenplaatje? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon of mail via 088-5363300 of info@hsu.nl. Ook als je een andere vraag voor ons hebt.