Payroll in Coevorden

Wat houdt payroll in Coevorden precies in? Als u de hulp van een payrollbedrijf inschakelt, nemen we de loon-, arbo- en personeelsadministratie van u over. We houden deze administratieve werkzaamheden overzichtelijk voor u bij, maar er is nog een groot voordeel: we worden ook verantwoordelijk voor de risico’s waar u als ondernemer normaal gesproken mee te maken heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ziekteverzuim. Als u een werknemer heeft die langdurig ziek is, bent u verplicht om een bepaalde periode het loon door te betalen. Maar als u kiest voor payroll door HSU.nl, blijven we zieke medewerkers tot wel 2 jaar lang doorbetalen. U geeft namelijk het juridisch werkgeverschap aan ons uit handen. Maar op de werkvloer houdt u natuurlijk alle controle! U bent nog altijd de uitvoerend werkgever.

Kies dus ook payroll

Vele ondernemers in Coevorden hebben al gekozen voor payroll. Dat is niet alleen maar omdat u dan de risico’s uit handen kunt geven; u bespaart ontzettend veel tijd en energie door uw administratie aan een professional over te laten. U kunt ook zelf een medewerker aannemen om de administratie voor u te verzorgen, maar als u kiest voor een payrollbedrijf in Coevorden, bespaart u flink op de kosten. Daarbij hebben onze specialisten meer dan 20 jaar ervaring. Ze weten dus altijd hoe ze de administratie het best aan kunnen pakken, ongeacht de branche waarin u actief bent.

Alle voordelen van payroll

De overstap maken naar payroll in Coevorden heeft dus eigenlijk alleen maar voordelen! En als u ervoor kiest om HSU.nl in te schakelen als uw payrollbedrijf, bent u er altijd van verzekerd dat:

  • Uw administratie op een georganiseerde, professionele manier verzorgd wordt. We hebben immers als meer dan 20 jaar ervaring als payrollbureau.
  • U al uw administratieve taken zorgeloos aan ons over kunt laten, zodat u meer tijd heeft voor andere zaken.
  • Niet alleen de administratie overgenomen wordt, maar we ook de arbeidsrisico’s van u overnemen.
  • We uw werknemer bij ziekteverzuim tot wel 2 jaar doorbetalen.
  • U altijd kunt rekenen op deskundig advies bij personeelsgerelateerde vraagstukken.

Neem contact op met HSU.nl!

Heeft u vragen over payroll in Coevorden door HSU.nl, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op! Dat kan eenvoudig door hier op de site het contactformulier in te vullen. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 088-5363300, of stuur een e-mail naar info@hsu.nl. Kies HSU.nl als uw partner in payroll in Coevorden!