Schakel HSU.nl in voor jouw payroll

Zoek jij een specialist aan wie jij je administratieve werkzaamheden kunt overlaten door middel van payroll in Coevorden? Kies dan voor HSU.nl! We nemen jouw administratieve taken graag uit handen, en staan ook klaar om de volledige backend voor jouw bedrijf te verzorgen. We werken altijd netjes en georganiseerd. Met meer dan 20 jaar ervaring weten we precies hoe we dat aan moeten pakken. Ben je benieuwd wat HSU.nl voor jou kan doen op het gebied van payroll in Coevorden? Of wilt je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Payroll in Coevorden

Wat houdt payroll in Coevorden precies in? Als jij de hulp van een payrollbedrijf inschakelt, nemen we de loon-, arbo- en personeelsadministratie van je over. We houden deze administratieve werkzaamheden overzichtelijk voor jou bij, maar er is nog een groot voordeel: we worden ook verantwoordelijk voor de risico’s waar jij als ondernemer normaal gesproken mee te maken heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ziekteverzuim. Als je een werknemer heeft die langdurig ziek is, ben jij namelijk verplicht om een bepaalde periode het loon door te betalen. Maar als je kiest voor payroll door HSU.nl, blijven we zieke medewerkers tot wel 2 jaar lang doorbetalen. Je geeft namelijk het juridisch werkgeverschap aan ons uit handen. Maar op de werkvloer houd jij natuurlijk alle controle! Jij bent nog altijd de uitvoerend werkgever.

Kies dus ook payroll

Vele ondernemers in Coevorden hebben al gekozen voor payroll. Dat is niet alleen maar omdat je dan de risico’s uit handen kunt geven; je bespaart ontzettend veel tijd en energie door jouw administratie aan een professional over te laten. Je kunt natuurlijk ook zelf een medewerker aannemen om de administratie voor jou te laten verzorgen, maar als je kiest voor een payrollbedrijf in Coevorden, bespaar je flink op de kosten. Daarbij hebben onze specialisten jarenlange ervaring. Ze weten dus altijd hoe ze de administratie het best aan kunnen pakken, ongeacht de branche waarin jij actief bent.

Alle voordelen van payroll

De overstap maken naar payroll in Coevorden heeft dus eigenlijk alleen maar voordelen! En als je ervoor kiest om HSU.nl in te schakelen als jouw payrollbedrijf, ben jij er altijd van verzekerd dat:

  • Jouw administratie op een georganiseerde, professionele manier verzorgd wordt. We hebben immers als meer dan 20 jaar ervaring als payrollbureau.
  • Je al jouw administratieve taken zorgeloos aan ons over kunt laten, zodat jij meer tijd hebt voor andere zaken.
  • Niet alleen de administratie overgenomen wordt, maar we ook de arbeidsrisico’s van je overnemen.
  • We jouw werknemer bij ziekteverzuim tot wel 2 jaar doorbetalen.
  • Jij altijd kunt rekenen op deskundig advies bij personeelsgerelateerde vraagstukken.

Neem contact op met HSU.nl!

Heb je vragen over payroll in Coevorden door HSU.nl, of wilt je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op! Dat kan eenvoudig door hier op de site het contactformulier in te vullen. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 088-5363300, of stuur een e-mail naar info@hsu.nl. Kies HSU.nl als jouw partner in payroll in Coevorden!