Payroll in Cuijk

Wanneer u kiest voor payroll in Cuijk, geeft u in principe het juridisch werkgeverschap uit handen aan het payrollbedrijf. Dat is in dit geval dus HSU.nl. Dat betekent dat wij de volledige arbo-, loon- en personeelsadministratie uit handen kunnen nemen. Ook de risico’s en verplichtingen die bij het juridisch werkgeverschap komen kijken nemen wij van u over. Hierbij kunt u denken aan het doorbetalen van medewerkers wanneer zij arbeidsongeschikt raken. HSU.nl neemt als payrollbedrijf de betalingen van u over.

Houd tijd over

Een voorname reden waarom veel ondernemers kiezen voor payroll in Cuijk, is omdat het ze ontzettend veel tijd en energie bespaart. U bent – bewust of onbewust – erg veel tijd bezig met uw administratieve werkzaamheden. Deze tijd zou u waarschijnlijk veel liever aan andere taken willen besteden. Met de hulp van een payrollbedrijf kunt u zich weer bezighouden met andere zaken. Wilt u meer weten over payroll in Cuijk, of bent u benieuwd wat HSU.nl specifiek voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Voordelen van payroll

Weet u nog niet zeker of u met uw bedrijf de overstap gaat maken naar payroll in Cuijk? Wij hebben de voordelen voor u op een rij gezet om de beslissing wat eenvoudiger te maken. Wanneer u de hulp inschakelt van een payrollbedrijf profiteert u namelijk van:

  • een nette, goed georganiseerde administratie door specialisten met meer dan 20 jaar ervaring
  • meer tijd omdat u uw administratieve verplichtingen aan iemand anders over kunt laten
  • geen zorgen meer over arbeidsrisico’s
  • doorbetaling door het payrollbedrijf bij ziekteverzuim, tot wel 2 jaar
  • advies van experts bij personeelsgerelateerde vraagstukken

Contact opnemen met HSU.nl

Wilt u met uw onderneming de overstap maken naar payroll in Cuijk? Of wilt u meer informatie ontvangen over de werkzaamheden van HSU.nl? Neem dan contact met ons op! Dat doet u door hier op de site het formulier in te vullen, door te bellen naar 088-5363300 of neem contact op door te mailen naar info@hsu.nl. Geef uw wensen door, en HSU.nl gaat aan de slag met payroll in Cuijk voor uw bedrijf!