Overstap maken naar payroll

Wil je de administratieve werkzaamheden van jouw bedrijf overlaten aan een professioneel payrollbedrijf in Cuijk? Neem dan contact op met HSU.nl! Wij nemen de hele backoffice van jou over, maar je kunt ons ook inschakelen om slechts een deel van jouw administratieve taken over te nemen. Wil je meer weten over onze werkzaamheden op het gebied van payroll in Cuijk? Of wil jij de hulp van onze specialisten inschakelen voor de administratie van jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Payroll in Cuijk

Wanneer je kiest voor payroll in Cuijk, geeft je in principe het juridisch werkgeverschap uit handen aan het payrollbedrijf. Dat is in dit geval dus HSU.nl. Dat betekent dat wij de volledige arbo-, loon- en personeelsadministratie uit handen kunnen nemen. Ook de risico’s en verplichtingen die bij het juridisch werkgeverschap komen kijken nemen wij van jou over. Hierbij kunt je denken aan het doorbetalen van medewerkers wanneer zij arbeidsongeschikt raken. HSU.nl neemt als payrollbedrijf de betalingen van jou over.

Houd tijd over

Een voorname reden waarom veel ondernemers kiezen voor payroll in Cuijk, is omdat het ze ontzettend veel tijd en energie bespaart. Jij bent – bewust of onbewust – erg veel tijd bezig met jouw administratieve werkzaamheden. Deze tijd zou je waarschijnlijk veel liever aan andere taken willen besteden. Met de hulp van een payrollbedrijf kun jij je weer bezighouden met andere zaken. Wil jij meer weten over payroll in Cuijk, of bent je benieuwd wat HSU.nl specifiek voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Voordelen van payroll

Weet je nog niet zeker of je met jouw bedrijf de overstap gaat maken naar payroll in Cuijk? Wij hebben de voordelen voor je op een rij gezet om de beslissing wat eenvoudiger te maken. Wanneer je de hulp inschakelt van een payrollbedrijf profiteer jij namelijk van:

  • een nette, goed georganiseerde administratie door specialisten met jarenlagnge ervaring
  • meer tijd omdat jij jouw administratieve verplichtingen aan iemand anders over kunt laten
  • geen zorgen meer over arbeidsrisico’s
  • doorbetaling door het payrollbedrijf bij ziekteverzuim, tot wel 2 jaar
  • advies van experts bij personeelsgerelateerde vraagstukken

Contact opnemen met HSU.nl

Wil je met jouw onderneming de overstap maken naar payroll in Cuijk? Of wil je meer informatie ontvangen over de werkzaamheden van HSU.nl? Neem dan contact met ons op! Dat doe je door hier op de site het formulier in te vullen, door te bellen naar 088-5363300 of neem contact op door te mailen naar info@hsu.nl. Geef jouw wensen door, en HSU.nl gaat aan de slag met payroll in Cuijk voor jouw bedrijf!