Wat is payroll?

Bij payrolling geeft u als werkgever de verantwoordelijkheid van het juridisch werkgeverschap uit handen. Uw personeel in Dalfsen komt in dienst van ons payrollbureau. Hiermee wordt ook de verschillende administratieve taken onze zorg. Wij houden bijvoorbeeld uw arbo-, loon- en personeelsadministratie bij. Daarnaast nemen wij ook de verantwoordelijkheid voor bijbehorende plichten en financiële risico’s. Ondanks dat u het juridisch werkgeverschap uit handen geeft, blijft u nog steeds de operationeel werkgever van uw organisatie. U bent daarmee de verantwoordelijke voor het selecteren en aannemen van nieuwe werknemers.

Waarom kiezen voor payrolling

Payrolling biedt u als ondernemer diverse aantrekkelijke voordelen. Een van de grootste voordelen is dat u minder administratief werk hoeft uit te voeren voor uw onderneming in Dalfsen. Het bijhouden van de loon-, arbo- en personeelsadministratie vergt veel tijd en energie. Het is dan ook erg fijn dat u deze taak uit handen kunt geven aan de werknemers van HSU.nl. Zij zorgen dat alles nauwkeurig en correct wordt verzorgd. Andere voordelen van payrolling zijn de loondoorbetaling bij zieke werknemers en kostenbesparing door collectieve inkoop. Voor meer informatie over de voordelen van payrolling in Dalfsen kunt u altijd contact opnemen met ons payrollbureau.

De voordelen van HSU.nl

Wanneer u met uw bedrijf kiest voor payroll in Dalfsen, helpt HSU.nl u daar graag bij. Wij bieden u onder andere het volgende:

  • Meer dan 19 jaar ervaring in het vak
  • Correcte verzorging van uw administratieve verplichtingen
  • Nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Betalen uw zieke werknemers tot wel 2 jaar door
  • Voorzien u van gratis advies bij personele vraagstukken

Heeft u nog vragen of behoefte aan advies? Wij zijn altijd bereikbaar.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden van payroll in Dalfsen? Heeft u vragen over onze werkwijze? Of wilt u meer weten over onze prijzen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088-5363300 of te mailen via info@hsu.nl. Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw wensen voor payroll in Dalfsen.