HSU.nl voor payroll in Dalfsen

Heb je als ondernemer interesse in maatwerk payroll in Dalfsen? HSU.nl gaat graag met jou aan de slag. Ons payrollbedrijf is niet alleen gespecialiseerd in payroll, maar helpt je ook met HRM, uitzenden, salarisadministraties en zzp-ondersteuning. Al meer dan 20 jaar bieden wij onze diensten aan bedrijven door heel Nederland. Wij nemen diverse taken van je over en zorgen ervoor dat jij je weer volledig kunt focussen op het ondernemen. Voor meer informatie over payroll in Dalfsen lees je verder. Uiteraard is het ook mogelijk om direct een afspraak te maken door te bellen of te mailen.

Wat is payroll?

Bij payrolling geef jij als werkgever de verantwoordelijkheid van het juridisch werkgeverschap uit handen. Jouw personeel in Dalfsen komt in dienst van ons payrollbureau. Hiermee wordt ook de verschillende administratieve taken onze zorg. Wij houden bijvoorbeeld jouw arbo-, loon- en personeelsadministratie bij. Daarnaast nemen wij ook de verantwoordelijkheid voor bijbehorende plichten en financiële risico’s. Ondanks dat je het juridisch werkgeverschap uit handen geeft, blijf jij nog steeds de operationeel werkgever van jouw organisatie. Je bent en blijft daarmee de verantwoordelijke voor het selecteren en aannemen van nieuwe werknemers.

Waarom kiezen voor payrolling

Payrolling biedt jou als ondernemer diverse aantrekkelijke voordelen. Een van de grootste voordelen is dat je minder administratief werk hoeft uit te voeren voor jouw onderneming in Dalfsen. Het bijhouden van de loon-, arbo- en personeelsadministratie vergt veel tijd en energie. Het is dan ook erg fijn dat je deze taak uit handen kunt geven aan de werknemers van HSU.nl. Zij zorgen dat alles nauwkeurig en correct wordt verzorgd. Andere voordelen van payrolling zijn de loondoorbetaling bij zieke werknemers en kostenbesparing door collectieve inkoop. Voor meer informatie over de voordelen van payrolling in Dalfsen kun je altijd contact opnemen met ons payrollbureau.

De voordelen van HSU.nl

Wanneer jij met je bedrijf kiest voor payroll in Dalfsen, helpt HSU.nl je daar graag bij. Wij bieden jou onder andere het volgende:

  • Ervaring, we zitten al sinds 2000 in het vak
  • Correcte verzorging van jouw administratieve verplichtingen
  • Nemen de arbeidsrisico’s van je over
  • Betalen jouw zieke werknemers tot wel 2 jaar door
  • Voorzien jou van gratis advies bij personele vraagstukken

Heb je nog vragen of behoefte aan advies? Wij zijn altijd bereikbaar.

Neem contact met ons op

Heb je behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden van payroll in Dalfsen? Heb jij vragen over onze werkwijze? Of wil je meer weten over onze prijzen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088-5363300 of te mailen via info@hsu.nl. Wij ontvangen dan graag meer informatie over jouw wensen voor payroll in Dalfsen.