HSU.nl voor payroll in Dedemsvaart

Professionele hulp nodig bij payroll in Dedemsvaart? Kies voor de diensten van HSU.nl. Al sinds 2000 kun je bij ons terecht voor payrolling, HRM, uitzenden, salarisadministraties en zzp-ondersteuning. Wij bieden onze diensten niet alleen aan bedrijven in Dedemsvaart en omgeving, maar staan klaar voor bedrijven door heel Nederland. Door onder andere jouw salarisadministratie van je over te nemen, zorgen wij ervoor dat jij je weer volledig kunt richten op jouw core business. Voor meer informatie over het werk dat wij voor je doen en maatwerk payroll in Dedemsvaart lees je verder. Bel of mail ons om direct een afspraak te maken.

Wat is payroll?

Kiest je als bedrijf voor payrolling, dan geef je als werknemer de verantwoordelijkheid van het juridisch werkgeverschap uit handen. Het personeel van jouw bedrijf in Dedemsvaart is dan op papier in dienst van ons payrollbedrijf. Dat betekent dat HSU.nl ook verantwoordelijk is voor de verschillende administratieve taken die daarbij komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan jouw arbo-, loon- en personeelsadministratie. Ook de bijbehorende plichten en financiële risico’s zijn voortaan de verantwoordelijkheid van ons payrollbureau. Uiteraard betekent dat niet dat wij alles van je overnemen. Jij bent namelijk nog steeds degene die nieuw personeel selecteert en aanneemt. jouw werknemers zullen op de werkvloer weinig merken van de overstap.

Waarom kiezen voor payrolling

Er zijn verschillende redenen waarom ondernemers kiezen voor een overstap op payroll. Een groot voordeel is bijvoorbeeld dat jij een stuk minder administratief werk hoeft uit te voeren. Wanneer je kiest voor payroll in Dedemsvaart, nemen wij namelijk de zorg voor de salarisadministratie op ons. Onze goed opgeleide medewerkers hebben alle kennis en vaardigheden in huis om jouw loon-, arbo- en personeelsadministratie correct en zorgvuldig bij te houden. Maar met payrolling verzorgt HSU.nl ook de loondoorbetaling bij zieke werknemers en kun je kosten besparen door collectieve inkoop.

De voordelen van HSU.nl

HSU.nl gaat graag de samenwerking met je aan in Dedemsvaart. Met payroll via ons payrollbureau profiteer jij onder andere van het volgende:

  • We zijn al sinds 2000 actief in het vak
  • Correcte verzorging van jouw administratieve verplichtingen
  • Nemen de arbeidsrisico’s van je over
  • Betalen jouw zieke werknemers tot wel 2 jaar door
  • Voorzien je van gratis advies bij personele vraagstukken

Voor meer informatie over onze voordelen kun je ons altijd bellen of mailen.

Neem contact met ons op

Wil jij ook een overstap maken op payroll in Dedemsvaart? HSU.nl gaat graag met je aan de slag. Voor vragen, advies of meer informatie over onze prijzen kun je contact opnemen door te bellen naar 088-5363300. Mailen kan ook via info@hsu.nl of laat een bericht achter via het online contactformulier op onze website. Wij ontvangen dan graag meer informatie over jouw wensen voor payroll in Dedemsvaart.