Wat is payroll?

Kiest u als bedrijf voor payrolling, dan geeft u als werknemer de verantwoordelijkheid van het juridisch werkgeverschap uit handen. Het personeel van uw bedrijf in Dedemsvaart is dan op papier in dienst van ons payrollbedrijf. Dat betekent dat HSU.nl ook verantwoordelijk is voor de verschillende administratieve taken die daarbij komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan uw arbo-, loon- en personeelsadministratie. Ook de bijbehorende plichten en financiële risico’s zijn voortaan de verantwoordelijkheid van ons payrollbureau. Uiteraard betekent dat niet dat wij alles van u overnemen. U bent namelijk nog steeds degene die nieuw personeel selecteert en aanneemt. Uw werknemers zullen op de werkvloer weinig merken van de overstap.

Waarom kiezen voor payrolling

Er zijn verschillende redenen waarom ondernemers kiezen voor een overstap op payroll. Een groot voordeel is bijvoorbeeld dat u een stuk minder administratief werk hoeft uit te voeren. Wanneer u kiest voor payroll in Dedemsvaart, nemen wij namelijk de zorg voor de salarisadministratie op ons. Onze goed opgeleide medewerkers hebben alle kennis en vaardigheden in huis om uw loon-, arbo- en personeelsadministratie correct en zorgvuldig bij te houden. Maar met payrolling verzorgt HSU.nl ook de loondoorbetaling bij zieke werknemers en kunt u kosten besparen door collectieve inkoop.

De voordelen van HSU.nl

HSU.nl gaat graag de samenwerking met u aan in Dedemsvaart. Met payroll via ons payrollbureau profiteert u onder andere van het volgende:

  • Meer dan 19 jaar ervaring in het vak
  • Correcte verzorging van uw administratieve verplichtingen
  • Nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Betalen uw zieke werknemers tot wel 2 jaar door
  • Voorzien u van gratis advies bij personele vraagstukken

Voor meer informatie over onze voordelen kunt u ons altijd bellen of mailen.

Neem contact met ons op

Wilt u ook een overstap maken op payroll in Dedemsvaart? HSU.nl gaat graag met u aan de slag. Voor vragen, advies of meer informatie over onze prijzen kunt u contact opnemen door te bellen naar 088-5363300. Mailen kan ook via info@hsu.nl of laat een bericht achter via het online contactformulier op onze website. Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw wensen voor payroll in Dedemsvaart.