Experts in payroll in Delden

Wil jij met jouw bedrijf in Delden ook de overstap maken naar payroll? HSU is voor jouw dé ervaren professional. Je kunt die grote hoop administratie misschien niet meer aanzien. Het rooft tijd én energie. Gelukkig staat HSU.nl daarom voor je klaar met onze payroll service. Wij zijn ervaren professionals in het bijhouden van de salarisadministratie van zowel bedrijven als zzp’ers. Wil jij jouw administratie ook in de handen van HSU.nl leggen? Bel ons dan meteen vanuit Delden en maak een afspraak.

Wat is payrolling?

Ben je nieuwsgierig naar wat payroll betekent? We informeren je er graag over. Payroll betekent het overdragen van het juridisch werkgeverschap over jouw personeel aan een payrollbedrijf. Het payrollbureau neemt hierbij ook de verantwoordelijkheid voor de risico’s en verplichtingen over jouw loon-, arbo- en personeelsadministratie op zich. Hiermee blijf je zelf de regie over het personeelsbeleid houden. Als jij, jouw werknemer of jijzelf als zzp’er wordt uitbetaald door ons payrollbedrijf, dan kunt je rekening houden met een altijd stipte betaling. Ook handig om te weten, is dat jouw medewerkers, hoewel zij niet meer geheel aan jouw bedrijf in Delden verbonden zijn, nog steeds dezelfde rechten hebben.

Payroll in Delden: de voordelen

Wil je in Delden met jouw bedrijf de overstap maken naar payrolling? Dan kan HSU.nl je veel voordelen bieden. Kies je voor onze payroll professionals, dan:

  • Je kunt rekenen op een betrouwbare bron van informatie en advies bij personeelsgerelateerde vraagstukken
  • Bespaar je op de kosten door collectieve inkoop
  • Regelen we de doorbetaling van werknemers bij ziekte
  • Dragen we de verantwoordelijkheid voor de risico’s die verbonden zijn aan juridische vraagstukken en arbeidsovereenkomsten
  • Nemen we de volledige administratie voor je over

Daarnaast bieden we nog meer! Onder andere op het gebied van financieel voordeel. We bieden een collectieve inkoop van auto-, zorg- en loondoorbetalingsverzekeringen aan, waarmee je met jouw bedrijf in Delden meer kosten kunt besparen. Meer informatie? Neem contact op met onze vakspecialisten.

Is payroll geschikt voor jou?

Heb je te weinig tijd voor het échte ondernemen vanwege de vele administratie? Schakel HSU.nl in om het voor je over te nemen! We hebben jou als professioneel payrollbedrijf veel te bieden en kunnen je geheel in je salarisadministratie ontzorgen. Dit gebeurt snel maar altijd exact. Wij regelen de administratie voor flexwerkers, medewerkers met een tijdelijk contract én met een vast contract. Wil je de administratie in Delden optimaal door iemand laten regelen? Dan is payrolling door HSU.nl absoluut iets voor jou!

Kies voor payroll in Delden: bel HSU.nl

Ben je klaar om met je onderneming in Delden de overstap naar payrolling te maken? Bij ons is je administratie in goede handen. Voor meer informatie over payrolling neem je contact met ons op. Hiervoor bel of mail je naar 088-5363300 of info@hsu.nl.