Payrolling in Delfzijl iets voor u?

Wat kunt u verwachten als u met uw bedrijf kiest voor payrolling door HSU? U geeft uw juridische werkgeverschap uit handen. Dat klinkt rigoureus, maar dat is het niet. Wat er feitelijk gebeurt is dat u HSU verantwoordelijk maakt voor uw volledige loon-, arbo- en personeelsadministratie, inclusief alle bijbehorende verplichtingen en risico’s. Uw werknemers merken weinig tot niets van deze wijziging. U blijft namelijk gewoon de operationeel werkgever van uw medewerkers. De grote verandering zit in het feit dat alle loonbetalingen, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten via HSU.nl verlopen. En dat scheelt u als ondernemer flink wat werk.

Uw voordelen van payroll

Als u met uw bedrijf in Delfzijl de overstap maakt naar payrolling, profiteert u van diverse voordelen. We hebben ze hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • Minder administratief werk
  • Loondoorbetaling bij zieke werknemers
  • Gratis advies bij personele vraagstukken
  • Kostenbesparing door collectieve inkoop
  • Geen risico’s rond arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken

Is dat het ideale plaatje voor u en wilt u meer weten over payrolling in Delfzijl? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de specialisten van HSU.

Maak uw keuze voor payroll in Delfzijl

Waarom zou u kiezen voor payrolling in Delfzijl? Het antwoord op deze vraag is dat veel bedrijven tegen wil en dank worstelen met hun loon- en personeelsadministratie. Een ondernemer houdt zich liever bezig met ondernemen. Als u wilt dat de bijzaken voor u tot de verleden tijd behoren, kunt u de administratie van uw bedrijf overdragen aan HSU.nl en heeft u een zorg minder. Onze HSU-professionals brengen structuur en continuïteit aan in uw administratie. Uw administratie wordt geheel digitaal verwerkt, zodat u altijd en overal inzicht heeft in uw personeelsinformatie.

Contact opnemen met HSU.nl

Wilt u meer weten over payrolling in Delfzijl? Of wilt u direct al de overstap maken naar payrolling? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088-5363300, mail naar info@hsu.nl of vul het online contactformulier in. Wij informeren u over de mogelijkheden van payroll en maken even graag een vrijblijvende offerte voor uw bedrijf in Delfzijl.