Jouw partner voor payroll in Delfzijl

Heb je als ondernemer in Delfzijl behoefte aan administratieve ondersteuning door een gespecialiseerd payrollbedrijf? HSU.nl helpt je graag met jouw administratieve verplichtingen en de daarbij behorende risico’s. Ideaal voor elke ondernemer die zich liever concentreert op zijn ondernemerschap. Je bent tenslotte geen ondernemer geworden om de administratie te doen. Dat kun je beter door een ander laten doen. En dan is payroll de oplossing voor jou. Je leest er hieronder meer over. Direct een afspraak met ons maken voor meer informatie over payroll in Delfzijl kan natuurlijk ook.

Payrolling in Delfzijl iets voor jou?

Wat kun je verwachten als jij met jouw bedrijf kiest voor payrolling door HSU? Jij geeft jouw juridische werkgeverschap uit handen. Dat klinkt rigoureus, maar dat is het niet. Wat er feitelijk gebeurt is dat je HSU verantwoordelijk maakt voor jouw volledige loon-, arbo- en personeelsadministratie, inclusief alle bijbehorende verplichtingen en risico’s. Jouw werknemers merken weinig tot niets van deze wijziging. Jij blijft namelijk gewoon de operationeel werkgever van jouw medewerkers. De grote verandering zit in het feit dat alle loonbetalingen, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten via HSU.nl verlopen. En dat scheelt jou als ondernemer flink wat werk.

Jouw voordelen van payroll

Als jij met jouw bedrijf in Delfzijl de overstap maakt naar payrolling, profiteert je van diverse voordelen. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet:

  • Minder administratief werk
  • Loondoorbetaling bij zieke werknemers
  • Gratis advies bij personele vraagstukken
  • Kostenbesparing door collectieve inkoop
  • Geen risico’s rond arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken

Is dat het ideale plaatje voor jou en wil je meer weten over payrolling in Delfzijl? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de specialisten van HSU.

Maak jouw keuze voor payroll in Delfzijl

Waarom zou je kiezen voor payrolling in Delfzijl? Het antwoord op deze vraag is dat veel bedrijven tegen wil en dank worstelen met hun loon- en personeelsadministratie. Een ondernemer houdt zich liever bezig met ondernemen. Als jij wil dat de bijzaken voor jou tot de verleden tijd behoren, kun jij de administratie van jouw bedrijf overdragen aan HSU.nl en heb je een zorg minder. Onze HSU-professionals brengen structuur en continuïteit aan in jouw administratie. jouw administratie wordt geheel digitaal verwerkt, zodat je altijd en overal inzicht heeft in jouw personeelsinformatie.

Contact opnemen met HSU.nl

Wil jij meer weten over payrolling in Delfzijl? Of wil je direct al de overstap maken naar payrolling? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088-5363300, mail naar info@hsu.nl of vul het online contactformulier in. Wij informeren jou over de mogelijkheden van payroll en maken even graag een vrijblijvende offerte voor jouw bedrijf in Delfzijl.