HSU.nl helpt jouw bedrijf!

Wanneer je op zoek bent naar een professioneel payrollbedrijf voor jouw personeelsadministratie, neemt dan contact op met HSU.nl. Wij verzorgen jouw administratie op een nette, georganiseerde manier, en jouw werknemers komen bij ons op de payroll in Dieren. Het is mogelijk om de volledige backend aan ons over te laten, maar je kunt ook slechts enkele administratieve taken door ons laten doen. Meer weten over HSU.nl, payroll in Dieren of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Payroll in Dieren

Wanneer jij de overstap maakt naar payroll in Dieren geef je het juridisch werkgeverschap uit handen. Dit betekent dat HSU.nl verantwoordelijk is voor jouw arbo-, loon- en personeelsadministratie. Hierbij horen ook alle risico’s, zoals ziekteverzuim. Wanneer een van jouw werknemers langdurig ziek thuis komt te zitten, blijft HSU.nl deze werknemer tot wel 2 jaar lang doorbetalen. Jij blijft ondertussen de volledige controle houden op de werkvloer. Het uitvoerend werkgeverschap blijft immers in jouw handen.

Tijd en energie overhouden

Omdat jij geen verantwoordelijkheden of risico’s meer heeft wat betreft de administratieve werkzaamheden, zul je heel wat tijd over houden wanneer je kiest voor payroll in Dieren. Deze tijd kun je dan besteden aan andere werkzaamheden. Natuurlijk zou jij een nieuwe medewerker in kunnen huren die zich fulltime bezighoudt met de administratie, maar door te kiezen voor een payrollbedrijf bespaart je flink op de kosten. Bovendien profiteer je van de kennis die de medewerkers van HSU.nl in meer dan 20 jaar opgedaan hebben. Wij verzorgen jouw administratieve werkzaamheden zorgvuldig en efficiënt.

De voordelen van payroll

Weet jij nog niet zeker of je kiest voor payroll in Dieren? Wij zetten de voordelen nog even voor jou op een rij:

  • Specialisten van HSU.nl met jarenlange ervaring verzorgen jouw administratie op een betrouwbare, overzichtelijke wijze.
  • Door de administratie aan iemand anders over te laten bespaart je tijd en energie.
  • Jij bent niet verantwoordelijk voor arbeidsrisico’s.
  • Wanneer er sprake is van ziekteverzuim betaalt HSU.nl jouw medewerker tot wel 2 jaar door.
  • Bij personeelsgerelateerde vraagstukken staat HSU.nl je bij met deskundig advies.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van payroll in Dieren die door HSU.nl aangeboden worden, of wilt je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op! Dat doe je door hier op de site het contactformulier in te vullen. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 088-5363300, of je kunt een mail sturen naar info@hsu.nl. HSU.nl is jouw specialist op het gebied van payroll in Dieren!