Payroll in Dieren

Wanneer u de overstap maakt naar payroll in Dieren geeft u het juridisch werkgeverschap uit handen. Dit betekent dat HSU.nl verantwoordelijk is voor uw arbo-, loon- en personeelsadministratie. Hierbij horen ook alle risico’s, zoals ziekteverzuim. Wanneer een van uw werknemers langdurig ziek thuis komt te zitten, blijft HSU.nl deze werknemer tot wel 2 jaar lang doorbetalen. U blijft ondertussen de volledige controle houden op de werkvloer. Het uitvoerend werkgeverschap blijft immers in uw handen.

Tijd en energie overhouden

Omdat u geen verantwoordelijkheden of risico’s meer heeft wat betreft de administratieve werkzaamheden, zult u heel wat tijd over houden wanneer u kiest voor payroll in Dieren. Deze tijd kunt u dan besteden aan andere werkzaamheden. Natuurlijk zou u een nieuwe medewerker in kunnen huren die zich fulltime bezighoudt met de administratie, maar door te kiezen voor een payrollbedrijf bespaart u flink op de kosten. Bovendien profiteert u van de kennis die de medewerkers van HSU.nl in meer dan 20 jaar opgedaan hebben. Wij verzorgen uw administratieve werkzaamheden zorgvuldig en efficiënt.

De voordelen van payroll

Weet u nog niet zeker of u kiest voor payroll in Dieren? Wij zetten de voordelen nog even voor u op een rij:

  • Specialisten van HSU.nl met meer dan 20 jaar ervaring verzorgen uw administratie op een betrouwbare, overzichtelijke wijze.
  • Door de administratie aan iemand anders over te laten bespaart u tijd en energie.
  • U bent niet verantwoordelijk voor arbeidsrisico’s.
  • Wanneer er sprake is van ziekteverzuim betaalt HSU.nl uw medewerker tot wel 2 jaar door.
  • Bij personeelsgerelateerde vraagstukken staat HSU.nl u bij met deskundig advies.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van payroll in Dieren die door HSU.nl aangeboden worden, of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 088-5363300, of u kunt een mail sturen naar info@hsu.nl. HSU.nl is uw specialist op het gebied van payroll in Dieren!