Payroll in Diessen

Overweeg je om met je bedrijf in Diessen over te stappen op payroll? Omdat je minder tijd wilt besteden aan administratie en meer aan het ondernemen zelf? Neem dan vandaag nog contact op met payrollbureau HSU.nl om dit te regelen. Onze ervaren specialisten nemen dan de loon- en personeelsadministratie van je over uit je takenpakket. Wil je hier meer over weten? En wat dit in de praktijk betekent voor jou en werknemers? Bel dan gerust, we vertellen je graag meer over de voordelen van payroll in Diessen.

Wat houdt payroll in?

Payroll houdt in dat je het juridisch werkgeverschap aan ons overdraagt. Dit betekent in de praktijk dat je personeel bij ons in dienst komt en dat de loon-, arbo- en personeelsadministratie voortaan voor onze rekening komt. Ook de risico’s bij ziekte en arbeidsongeschiktheid nemen we over, ze zijn dan namelijk bij ons in dienst. Uiteraard behouden ze gewoon hun baan. Veel meer dan dat er een ander logo boven hun salarisstrook staat zullen ze er dus niet van merken. En als ondernemer in Diessen, zijn er eigenlijk alleen maar voordelen: je houdt meer tijd over en draagt minder verantwoordelijkheid. Ook de strategische keuzes en dagelijkse leiding blijven gewoon in jouw handen.

Wat levert payroll in Diessen je op?

Het overstappen op payroll levert je als ondernemer in Diessen de nodige voordelen op. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

  • Geen afdrachten loonheffingen
  • Geen verplichtingen rond de Wet Poortwachter
  • Gratis advies bij personele vraagstukken
  • Geen risico’s over juridische vraagstukken of arbeidsovereenkomsten
  • Geen verplichtingen om zieke werknemers twee jaar lang door te betalen
  • Je hoeft niet aangesloten te zijn bij een arbodienst
  • Geen facturatie bij het uitbetalen van vakantiegeld en opname vakantiedagen

Waarom kiezen voor payroll via HSU.nl?

Door in Diessen over te stappen op payroll van HSU.nl, ben je veel minder tijd kwijt aan administratie. Bovendien kun je erop vertrouwen dat je loon- en personeelsadministratie altijd op orde is en dat je werknemers op tijd hun salaris ontvangen. Zo houd je tijd over voor andere zaken, zoals meer tijd om te groeien met je bedrijf of de mogelijkheid om de werk-priv├ębalans te herstellen. Wil je je gegevens inzien? Geen probleem. Ze zijn altijd beschikbaar via ons overzichtelijke datasysteem.

Contact: payrollbedrijf Diessen

Wil je minder tijd en zorgen kwijt zijn aan de personeels- en loonadministratie van je bedrijf in Diessen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Liever eerst meer weten over payroll? Ook dan bel je naar 088-5363300 of mail je ons via info@hsu.nl.