Wat is payroll precies?

Voordat u in Dodewaard overstapt op payroll, wilt u natuurlijk eerst meer informatie over wat payrollen precies is. Als u als ondernemer besluit om met uw bedrijf over te stappen op payroll, worden wij als payrollbedrijf de juridisch werkgever van uw werknemers. Als juridisch werkgever zijn wij verantwoordelijk voor de uw personeels- en loonadministratie en de bijbehorende risico’s. Wij houden uw salarisadministratie dus nauwgezet bij en betalen de kosten wanneer een werknemer onverwachts in de ziektewet komt of arbeidsongeschikt raakt. Wilt u meer te weten komen over payrolling? Of wilt u direct overstappen op payroll in Dodewaard? Neem dan contact met ons op.

Waarom overstappen op payroll in Dodewaard?

Vele bedrijven gingen u voor en kozen voor payroll. Uiteraard kozen zij niet zomaar voor payroll. Payrollen biedt veel voordelen. Een van de grootste voordelen is dat u als ondernemer meer tijd en energie overhoudt om u te focussen op de core business. Het bijhouden van de salarisadministratie vergt namelijk de nodige tijd en aandacht. Doordat deze klus nu in handen is van de werknemers van ons payrollbedrijf, kunt u zich weer richten op de zaken die er echt toe doen. Ondertussen wordt u loonadministratie correct en deskundig bijgehouden en ontvangen uw werknemers in Dodewaard iedere maand netjes en op tijd hun loon.

De kenmerken van HSU.nl

Schakel vandaag nog de hulp van ons payrollbedrijf in. Bij HSU kunt u rekenen op het volgende:

  • Wij hebben meer dan 19 jaar ervaring
  • Wij verzorgen uw administratieve verplichtingen
  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Wij betalen uw zieke werknemers tot wel 2 jaar door
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken
  • Neem contact met ons op

    Wilt u als ondernemer in Dodewaard meer tijd en energie overhouden en u volledig kunnen focussen op het ondernemen? Stap dan over op payrolling. Maak direct een afspraak door te bellen naar 088-5363300 of een e-mail te sturen naar info@hsu.nl. Wij helpen u dan graag met uw overstap op payroll in Dodewaard.