Kies HSU voor payroll in Dodewaard

Wens jij als ondernemer over te stappen op payroll in Dodewaard? Benader dan de specialisten van HSU. Wij zijn al jarenlang actief op het gebied van payrolling en zijn een echte specialist te noemen. Ervaar jij als ondernemer het bijhouden van de salarisadministratie als een last? Dan is payroll echt wat voor jou. Wanneer je voor payrolling kiest, wordt jouw salarisadministratie de zorg van ons payrollbureau. Onze goed opgeleide werknemers verzorgen jouw loon- en personeelsadministratie op nauwgezette wijze. Ben je benieuwd geworden naar wat wij als payrollbedrijf voor jou kunnen betekenen in Dodewaard? Lees dan verder of neem direct contact met ons op en maak een afspraak.

Wat is payroll precies?

Voordat je in Dodewaard overstapt op payroll, wilt je natuurlijk eerst meer informatie over wat payrollen precies is. Als jij als ondernemer besluit om met jouw bedrijf over te stappen op payroll, worden wij als payrollbedrijf de juridisch werkgever van jouw werknemers. Als juridisch werkgever zijn wij verantwoordelijk voor de jouw personeels- en loonadministratie en de bijbehorende risico’s. Wij houden jouw salarisadministratie dus nauwgezet bij en betalen de kosten wanneer een werknemer onverwachts in de ziektewet komt of arbeidsongeschikt raakt. Wil je meer te weten komen over payrolling? Of wilt je direct overstappen op payroll in Dodewaard? Neem dan contact met ons op.

Waarom overstappen op payroll in Dodewaard?

Vele bedrijven gingen je voor en kozen voor payroll. Uiteraard kozen zij niet zomaar voor payroll. Payrollen biedt veel voordelen. Een van de grootste voordelen is dat jij als ondernemer meer tijd en energie overhoudt om je te focussen op de core business. Het bijhouden van de salarisadministratie vergt namelijk de nodige tijd en aandacht. Doordat deze klus nu in handen is van de werknemers van ons payrollbedrijf, kun jij je weer richten op de zaken die er echt toe doen. Ondertussen wordt je loonadministratie correct en deskundig bijgehouden en ontvangen jouw werknemers in Dodewaard iedere maand netjes en op tijd hun loon.

De kenmerken van HSU.nl

Schakel vandaag nog de hulp van ons payrollbedrijf in. Bij HSU kun jij rekenen op het volgende:

  • Wij hebben jarenlange ervaring
  • Wij verzorgen jouw administratieve verplichtingen
  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van jou over
  • Wij betalen jouw zieke werknemers tot wel 2 jaar door
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken

Neem contact met ons op

Wil jij als ondernemer in Dodewaard meer tijd en energie overhouden en je volledig kunnen focussen op het ondernemen? Stap dan over op payrolling. Maak direct een afspraak door te bellen naar 088-5363300 of een e-mail te sturen naar info@hsu.nl. Wij helpen jou dan graag met jouw overstap op payroll in Dodewaard.