Payroll in Domburg tegen een scherp tarief

Wil je met je bedrijf in Domburg overstappen op payroll? Met HSU.nl als je partner neem je snel afscheid van administratieve, juridische en financiële verplichtingen. Je bespaart dan veel tijd op de administratie en bent ook meteen af van de risico’s die aan het juridisch werkgeverschap kleven. En dat allemaal tegen een scherp tarief. Stap ook over op payroll in Domburg en neem vandaag nog contact op!

Voordelen van samenwerken met een payrollbedrijf

Door over te stappen op payroll in Domburg draag je het juridisch werkgeverschap over aan ons payrollbedrijf. Je personeel komt dan officieel bij ons op de loonlijst te staan, maar in de praktijk verandert er weinig binnen je bedrijf. Het operationele werkgeverschap blijft namelijk gewoon in jouw handen. Wie je aanneemt en tegen welke arbeidsvoorwaarden blijf je dus gewoon zelf bepalen. En ondertussen doen wij de loon-, arbo- en personeelsadministratie, wat je veel tijd scheelt. Andere voordelen van payroll zijn:

  • Aangesloten zijn bij een arbodienst is niet nodig
  • Gratis advies bij personeelsvraagstukken
  • Geen risico’s over juridische vraagstukken of arbeidsovereenkomsten
  • Zieke werknemers hoef je niet twee jaar lang door te betalen
  • Geen loonheffingen hoeven afdragen
  • Niet aansprakelijk rond de Wet Poortwachter
  • Je betaalt niet voor vakantiegeld en opname vakantiedagen

Payrolling heeft voordelen voor elk type ondernemer

Elke ondernemer in Domburg heeft baat bij de vele voordelen van payroll. Starters, ervaren ondernemers en zelfs zzp’ers. Ondernemers met personeel vermijden zo het werkgeversrisico en besparen veel tijd op administratief gebied. Zo kunnen ze zich weer helemaal richten op het ondernemen zelf.

Ook voor zzp’ers is payrolling interessant. Zij komen zelf bij ons op de loonlijst te staan. Hierdoor dragen wij zorg voor de administratie en profiteren ze van alle zekerheden van het werken in loondienst, terwijl ze wel hun eigen klanten en opdrachten kiezen. Zo ervaren ze zowel de zekerheid van werken in loondienst als de vrijheid van het ondernemen!

Wat kost payroll in Domburg?

Payroll heeft vele voordelen voor ondernemers in Domburg en is ook nog eens betaalbaar. Bij HSU.nl ligt de prijs voor payroll namelijk ongeveer gelijk met de verlonings- en personeelskosten van je bedrijf. Dat maakt overstappen op payroll in Domburg extra aantrekkelijk.

Bel of mail HSU.nl en stap over!

Wil je meer weten over de voordelen van payrolling? Of direct overstappen op payroll in Domburg? Bel of mail ons dan vandaag nog voor meer informatie via 088-5363300 of info@hsu.nl.