Stap als bedrijf over op payroll in Dongen

Heb jij met jouw bedrijf al de overstap gemaakt naar payroll in Vriezenveen? Doe dat dan snel. Je hebt er als ondernemer direct veel voordeel van. Je geeft namelijk jouw juridisch werkgeverschap uit handen. En dat houdt in, dat je je niet langer bezig hoeft te houden met alle personeels-, arbo- en loonadministratie in je onderneming. Zowel de juridische, als de financiële en administratieve verplichtingen draag je over aan de ervaren payroll specialisten van HSU.nl, terwijl je zelf gewoon de operationeel werkgever blijft. Alle zaken over de arbeidsvoorwaarden, het aannemen van werknemers, het functioneren van werknemers en de personeelsplanning houd je gewoon onder controle. Maak ondernemen een stuk makkelijker voor jezelf en schakel HSU.nl voor payroll in Dongen.

Voordelen van payrolling

Als je met je bedrijf in Dongen overstapt op payroll, wordt alles wat te maken heeft met salaris- en loonadministratie voor je geregeld. HSU.nl neemt die taken van je over. Verder brengt payrolling de volgende andere grote voordelen met zich mee, waaronder:

  • Geen risico’s over juridische vraagstukken of arbeidsovereenkomsten
  • Geen afdrachten loonheffingen
  • Je hoeft niet aangesloten te zijn bij een arbodienst
  • Geen facturatie bij het uitbetalen van vakantiegeld en opname vakantiedagen
  • Geen verplichtingen rond de Wet Poortwachter
  • Gratis advies bij personele vraagstukken
  • Geen verplichtingen om zieke werknemers twee jaar lang door te betalen

Transparantie payroll tarieven

Wij hanteren transparante en scherpe tarieven. We zoeken precies voor je uit wat de kosten voor je zijn per medewerker van jouw bedrijf in Vriezenveen. Zo kun je op veel onnodige kosten besparen. Je hoeft namelijk zelf geen geld, tijd en energie te investeren om je in alle personeelszaken te verdiepen. Voor Payrolling in Dongen zijn wij jouw ideale samenwerkingspartner.

Payroll ontlast iedere ondernemer in Dongen

Zowel startende ondernemers als ervaren ondernemers kunnen voor payrolling in Dongen bij ons terecht. Dat geldt zelfs voor zzp’ers. Zzp’ers hechten veel waarde aan hun vrijheid van ondernemen. Die vrijheid is gegarandeerd als je kiest voor payroll en daarnaast profiteert van de zekerheid en een vorm van loondienst. Wij nemen graag de administratieve en financiële verplichtingen van alle ondernemers in Dongen met payrolling over. Dat biedt bedrijven in Dongen alle ruimte om zich te concentreren op dat wat ondernemers drijft! Wil jij ook jouw personeelszaken door HSU.nl laten regelen? Neem dan snel contact met ons op.

Neem contact op met payrollbedrijf HSU.nl

Maak jij ook de overstap naar payroll in Dongen? Neem contact op met HSU.nl en wij vertellen je graag wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Bel 088-5363300 of mail ons via info@hsu.nl. We staan je graag te woord.