Payrolling via de payroll specialist

Wil jij jouw juridisch werkgeverschap uit handen geven in Drachten? Maak gebruik van payrolling! Neem contact op met HSU.nl en kies voor een specialistische benadering. Wij houden ons bezig met het ondersteunen van zowel bedrijven als ZZP’ers. Hierbij nemen wij veelal niet enkel het juridisch werkgeverschap over, maar houden wij ook de salarisadministratie bij. Zo blijft er voor de ondernemer meer tijd over voor werkzaamheden binnen het bedrijf. Bent je benieuwd hoe wij jou kunnen ondersteunen? Of wil je kennis met ons te maken in Drachten? Neem contact met ons op en maak een afspraak.

Wat kan payroll in Drachten voor jou doen?

Payrolling betekent dat jij het juridisch werkgeverschap uit handen geeft aan een gespecialiseerd payrollbedrijf. Hierbij worden ook de risico’s van het werkgeverschap overgenomen door het payrollbedrijf. Dit betekent dat het bedrijf eveneens verantwoordelijk is voor de uitbetaling van medewerkers bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Ook jouw salarisadministratie kun je aan hen uitbesteden. Van welke mogelijkheden wil jij gebruikmaken? Laat ons weten wat jouw wensen zijn voor payrolling.

Waarom de keuze maken voor payrolling?

Veel ondernemers in Drachten en omgeving maken al volop gebruik van payrolling. Dit komt doordat payroll hen veel zekerheid en flexibiliteit biedt. Wanneer een payrollbedrijf de salarisadministratie bijhoudt, zorgt dit voor veel zekerheid. Het uitbesteden van het juridisch werkgeverschap maakt een ondernemer flexibeler. Hierbij heeft de ondernemer zelf nog steeds inspraak in welke werknemers worden aangenomen. Je kunt er hoe dan ook van op aan dat een payrollbedrijf alle werkzaamheden van jou in Drachten naar wens zal uitvoeren.

Waarom kiezen voor HSU.nl?

Wens je een payrollbedrijf in te zetten om het juridisch werkgeverschap van jou in Drachten over te nemen? Wanneer je kiest voor HSU.nl, garanderen wij jou volledige zekerheid en flexibiliteit. Ons payrollbedrijf levert diverse diensten, zoals:

  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van je over
  • Wij zorgen voor jouw salarisadministratie
  • Wij betalen jouw werknemers bij ziekte tot 2 jaar door
  • Wij zijn een specialist met jarenlange ervaring
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken

Ga jij net als andere ondernemers voor een volledige ontzorging in jouw salarisadministratie en juridisch werkgeverschap? Bel dan vandaag nog met HSU.nl!

Neem contact op voor payroll in Drachten

Wil je ook een payrollbedrijf inschakelen voor jouw salarisadministratie en juridisch werkgeverschap? Dan horen wij graag wat wij voor jou kunnen betekenen. Neem direct contact met ons op via 088-53 63 300 of mail via info@HSU.nl. Ons payrollbedrijf neemt jouw salarisadministratie en juridisch werkgeverschap in Drachten graag uit handen!