Administratieve verlichting met payroll in Driel

Denk je met jouw bedrijf in Driel over te stappen naar payroll? HSU biedt je administratieve verlichting. Jij hebt wellicht te maken met een hoop administratie, wat je inmiddels teveel wordt. Geen zorgen, want payroll door HSU is de ideale oplossing voor jouw bedrijf. Wij kunnen de salarisadministratie van zzp’ers en bedrijven verzorgen. Wens jij jouw administratieve werkzaamheden over te dragen aan een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op en vraag wat wij voor jouw bedrijf in Driel kunnen betekenen.

Payroll, wat is payroll?

Ben je al bekend met payroll? Zo niet, dan leggen wij jou hier graag meer over uit. Payroll omvat het overdragen van jouw juridisch werkgeverschap betreft medewerkers aan een gespecialiseerd payrollbedrijf. Het payrollbedrijf is hierbij ook verantwoordelijk voor de verplichtingen en risico’s omtrent de loon-, arbo- en personeelsadministratie. Handig om te weten, is dat jij zelf de regie blijft houden omtrent jouw personeelsbeleid. Indien jij, jouw werknemer of jij als zzp’er door ons wordt uitbetaald, kun je erop rekenen dat de betaling tijdig plaatsvindt. Tevens blijven jouw werknemers niet meer geheel aan jouw bedrijf in Driel verbonden, maar gelden voor hen nog steeds dezelfde arbeidsrechten.

Wat biedt payrolling jou in Driel?

Wil jij in Driel ook met jouw bedrijf overstappen naar payrolling? Dan biedt HSU jou diverse voordelen aan. Indien je met onze professionals in zee gaat:

  • Houdt je meer tijd over voor jouw eigen werkzaamheden
  • Loopt jij geen risico’s meer rondom arbeidsovereenkomsten
  • Hoeft je jouw zieke werknemers niet meer 2 jaar door te betalen
  • Draagt jij jouw volledige salarisadministratie over aan professionals
  • Heeft je geen verplichting meer aangesloten te zijn bij een Arbodienst

Dit is echter niet het enige. Financieel bieden wij namelijk net zoveel voordeel aan. Kies je voor een collectieve inkoop van auto-, zorg- en loondoorbetalingsverzekeringen, dan zul je zelfs kosten besparen voor jouw bedrijf in Driel. Meer weten? Neem dan gerust contact op met onze adviseur.

Wat maakt payroll geschikt voor jouw bedrijf?

Indien je over weinig tijd beschikt of geen energie meer overhoud door jouw administratie, kun jij overwegen jouw administratie uit te besteden aan onze specialisten. HSU heeft jou als professional payrollbureau veel te bieden. Wij kunnen je geheel in jouw salarisadministratie ontzorgen, wat wij op een zorgvuldige wijze doen. Wij regelen de administratie voor parttime medewerkers met een eindig contract, flexwerkers en voor jouw vaste krachten. Zo zorgen wij ervoor dat jouw administratie in Driel met payrolling tot in de puntjes wordt bijgehouden.

Maak de keuze voor payroll in Driel

Velen in Driel hebben inmiddels al de keuze gemaakt voor payroll en zijn in zee gegaan met HSU. Kies jij ook voor ons? Voor meer informatie omtrent onze werkwijze en tarieven, kun je contact opnemen via 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Spoedig hoopt ons payrollbureau jou in Driel ook van dienst te mogen zijn.