Payroll, wat is payroll?

Bent u al bekend met payroll? Zo niet, dan leggen wij u hier graag meer over uit. Payroll omvat het overdragen van uw juridisch werkgeverschap betreft medewerkers aan een gespecialiseerd payrollbedrijf. Het payrollbedrijf is hierbij ook verantwoordelijk voor de verplichtingen en risico’s omtrent de loon-, arbo- en personeelsadministratie. Handig om te weten, is dat u zelf de regie blijft houden omtrent uw personeelsbeleid. Indien u, uw werknemer of u als zzp’er door ons wordt uitbetaald, kunt u erop rekenen dat de betaling tijdig plaatsvindt. Tevens blijven uw werknemers niet meer geheel aan uw bedrijf in Driel verbonden, maar gelden voor hen nog steeds dezelfde arbeidsrechten.

Wat biedt u payrolling in Driel?

Wilt u in Driel ook met uw bedrijf overstappen naar payrolling? Dan biedt HSU u diverse voordelen aan. Indien u met onze professionals in zee gaat:

  • Houdt u meer tijd over voor uw eigen werkzaamheden
  • Loopt u geen risico’s meer rondom arbeidsovereenkomsten
  • Hoeft u uw zieke werknemers niet meer 2 jaar door te betalen
  • Draagt u uw volledige salarisadministratie over aan professionals
  • Heeft u geen verplichting meer aangesloten te zijn bij een Arbodienst

Dit is echter niet het enige. Financieel bieden wij namelijk net zoveel voordeel aan. Kiest u voor een collectieve inkoop van auto-, zorg- en loondoorbetalingsverzekeringen, dan zult u zelfs kosten besparen voor uw bedrijf in Driel. Meer weten? Neem dan gerust contact op met onze adviseur.

Wat maakt payroll geschikt voor uw bedrijf?

Indien u over weinig tijd beschikt of geen energie meer overhoud door uw administratie, kunt u overwegen uw administratie uit te besteden aan onze specialisten. HSU heeft u als professional payrollbureau veel te bieden. Wij kunnen u geheel in uw salarisadministratie ontzorgen, wat wij op een zorgvuldige wijze doen. Wij regelen de administratie voor parttime medewerkers met een eindig contract, flexwerkers en voor uw vaste krachten. Zo zorgen wij ervoor dat uw administratie in Driel met payrolling tot in de puntjes wordt bijgehouden.

Maak de keuze voor payroll in Driel

Velen in Driel hebben inmiddels al de keuze gemaakt voor payroll en zijn in zee gegaan met HSU. Kiest u ook voor ons? Voor meer informatie omtrent onze werkwijze en tarieven, kunt u contact opnemen via 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Spoedig hoopt ons payrollbureau u in Driel ook van dienst te mogen zijn.