Payroll in Duiven

Wat houdt payroll in Duiven nou precies in? Als u HSU.nl inschakelt als uw payrollbureau, zorgen wij voor al uw loon- arbo- en personeelsadministratie. Dit houden we allemaal overzichtelijk voor u bij. Bovendien houdt payroll in dat we de verantwoordelijkheid voor de ondernemersrisico’s van u overnemen. Neem bijvoorbeeld het ziekteverzuim van uw werknemers. Als een van uw werknemers langdurig ziek is, bent u verplicht om hem of haar een bepaalde periode door te betalen. Als u kiest voor payroll in Duiven door HSU.nl, betalen we zieke medewerkers tot wel 2 jaar lang door. U geeft ons het juridisch werkgeverschap, maar op de werkvloer houdt u alle controle. U blijft namelijk uitvoerend werkgever.

Kies ook voor payroll

Al vele andere ondernemers kozen voor payroll in Duiven. Een van de redenen daarvoor is dat zij daarmee de risico’s uit handen kunnen geven, maar een ander voordeel is dat u ontzettend veel tijd en energie bespaart door de administratie aan een professional over te laten. U kunt zelf natuurlijk een medewerker aannemen om uw administratie bij te houden, maar dit uitbesteden aan HSU.nl als uw payrollbureau is veel goedkoper. Bovendien hebben onze specialisten al jarenlange ervaring. Ze weten dus precies hoe ze de administratie aan moeten pakken, en daarbij maakt het niet uit in welke branche uw bedrijf werkzaam is.

Alle voordelen opgesomd

Overstappen naar payroll in Duiven heeft dus vele voordelen. We zetten ze voor u op een rij:

  • Uw administratie wordt professioneel verzorgd. We hebben immers meer dan 20 jaar ervaring met payroll
  • U kunt uw administratieve zaken zorgeloos aan ons overlaten, zodat u meer tijd heeft voor andere werkzaamheden
  • Niet alleen nemen we de administratieve taken over, maar ook de arbeidsrisico’s komen bij ons te liggen.
  • We betalen uw werknemers bij ziekteverzuim tot wel 2 jaar door.
  • U bent altijd welkom voor deskundig advies bij personeelsgerelateerde vraagstukken

Contact opnemen met HSU.nl

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van payroll in Duiven? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op! Vul het formulier op de website in, stuur ons een e-mail via info@hsu.nl of bel naar 088-5363300. Voor betrouwbare payroll in Duiven gaat u naar HSU.nl!