Overstappen op payroll in Ede

Payroll brengt vele voordelen met zich mee. Bent u nieuwsgierig naar welke voordelen dit zijn? Onze specialisten van HSU.nl adviseren u graag. Wilt u uw salarisadministratie op orde brengen en ook zo houden? Voor ons is deze klus geen enkel probleem. U heeft straks weer de tijd om u volledig bezig te houden met uw core business.
Heeft u interesse in de voordelen van payrollen in Ede? Stap dan over naar HSU.nl.

Wat is payrolling precies?

Wij leggen u graag uit wat payrolling is en wat u hiermee kunt. Zet u ons in, dan maakt u van ons de juridisch werkgever van uw personeel. Onze taak is dan het beheren van uw gehele arbo-, loon- en personeelsadministratie in Ede. Ook de bijbehorende risico’s en verplichtingen nemen wij op ons bord. De arbeidsovereenkomsten worden door ons opgesteld, de arbozaken door ons verzorgd en de salarissen betalen wij uit. Is er sprake van een zieke werknemer? De uitbetaling ligt dan nog steeds in onze verantwoordelijkheid. Dit scheelt u een stuk minder kosten en zorgen!

Het inzetten van payrollen?

Wat voor onderneming u in Ede ook heeft, u kunt altijd gebruik maken van de voordelen van payrolling. Indien u zelfstandig werkt, merkt u wellicht dat veel van uw tijd en energie in de administratie zit. Onze specialisten nemen deze taak graag van u over. Zo kunt u zich volledig richten op uw eigen bedrijf, de acquisitie, het netwerken hierbinnen, en hoeft u nergens meer naar om te kijken. Heeft u een bedrijf waar veel flexwerkers werken? Op complexe salarisadministratie zit u dan niet te wachten. Ook dan kunnen wij u een uitkomst bieden!

Maak in Ede kennis met onze voordelen

Wij vertellen u graag wat meer over de voordelen die u te wachten staan indien u overstapt op payrollen. Bij ons:

  • Wordt uw salarisadministratie goed bijgehouden
  • Worden uw werknemers tot 2 jaar na ziekte doorbetaald
  • Houdt u tijd en energie over om te ondernemen
  • Worden de risico’s van o.a. arbeidsovereenkomsten voor u overgenomen
  • Bent u niet langer verplicht uzelf aan te sluiten bij de Arbodienst

En dan hebben wij nog niet alle voorwaarden opgesomd. Wilt u graag weten wat payrolling voor uw onderneming in Ede kan doen? Maak gebruik van ons payrollbedrijf!

Ja, ik wil gebruik maken van payrolling in Ede

Wilt u graag overstappen op payrollen in Ede? Vraag dan een gesprek aan met onze deskundigen. Bel naar 088-53 63 300 of stuur een e-mail naar info@HSU.nl. Wij hopen u vanuit Ede gauw te ontvangen!