Stap nu ook over op payroll

Overweegt u gebruik te maken van payroll in Eindhoven? Bij HSU.nl vertellen we u graag waarom steeds meer mkb’ers en zzp’ers in Eindhoven de overstap maken naar payrolling. Zo weet u precies wat payroll in Eindhoven voor u kan betekenen.

Wat is payroll?

Bij payrolling besteedt u het juridisch werkgeverschap uit. Wij nemen u graag uw gehele loon-, arbo- en personeelsadministratie en de daarbij horende verplichtingen en financiële risico’s uit handen. Wel blijft u operationeel werkgever. Dit betekent dat u nog steeds de regie voert over uw complete bedrijfsvoering in Eindhoven en dat u bepaalt wie er in uw bedrijf komt en blijft werken. Wij kunnen zowel uw parttimers als fulltimers met arbeidsovereenkomsten voor bepaalde en onbepaalde tijd op onze payroll plaatsen. Zo houdt u meer tijd over voor uw corebusiness.

De voordelen van payrolling

HSU.nl payrolling biedt ondernemers in Eindhoven vele voordelen. Wij wijzen u graag op een kleine selectie waarmee wij tijd voor u kunnen besparen:

  • Afdrachten loonheffingen
  • Verplichtingen inzake de Wet Poortwachter
  • Verplichting aangesloten te zijn bij een Arbodienst
  • Verplichting om zieke werknemers 2 jaar lang door te betalen
  • Het uit handen nemen van administratief werk voor verloning en salarisadministratie
  • Geen risico’s rondom arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken
  • Verzorging facturatie bij opname vakantiedagen en uitbetalen van vakantiegeld

Daarnaast geniet u bij ons van collectieve inkoop. Hierdoor bent u met payrolling stukken voordeliger uit dan wanneer u uw werknemer(s) in eigen beheer zou verlonen.

Wanneer is payrolling in Eindhoven interessant?

De redenen van onze opdrachtgevers om voor payrolling te kiezen zijn heel divers. De één wenst geen administratieve verplichtingen meer, de ander wil zich meer kunnen bezighouden met het ondernemen zelf. Bij payrolling houdt u zelf meer tijd en energie over in Eindhoven en weet u zeker dat uw financiële administratie volledig op tijd en correct wordt bijgehouden. Uw werknemers merken in de dagelijkse praktijk geen enkel verschil. Het enige dat voor hen verandert, is dat de loonbetalingen, arbeidsovereenkomsten, salarisstroken en dergelijke voortaan via ons lopen.

Payroll in Eindhoven nodig? Schakel ons in

Heeft u interesse in payroll? Bij ons bent u verzekerd van een betaalbare oplossing die overeenkomt met uw eigen verloning- en personeelskosten. Maak een afspraak met ons door te bellen naar 088-53 63 300 of stuur een mail naar info@HSU.nl. Wij wijzen u graag op welke mogelijkheden en voordelen payroll in Eindhoven u te bieden heeft.